EM-test knockoutsprint B-finale (14.09.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Breivika
Arrangør: NOF
Land: Norge
Disiplin: Knockoutsprint
Distanse: 1.97 km
Tid: 8:06
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 175
Havna på halen av feltet ut fra start, som en kombinasjon av at jeg ikke er spesielt startrask, og heller ikke spesielt rask til å lese sprintkart. Kom imidlertid opp i tet etter egne veivalg til 3. og 4., og var fortsatt nr. 2 inn i 8.
Var imidlertid på etterskudd med veivalgsplanlegginga til 9., og endte med å bli med gruppa. Ble så distrahert av at jeg ikke så passasjetegnet under overbygget der jeg hadde tenkt å krysse veien. Passasjen var jo forsåvidt lik modelleksempelet i PM, men siden passasjen lenger nordøst både har lengre "passasjestreker" og litt luft mellom disse og skraveringa slik at de er lettere å se, begynte jeg å lure på om det faktisk var lov til å krysse der jeg hadde tenkt. Med litt feil fokus ble det da til at jeg løp til venstre for bygningen før passasjen, selv om det beste selvsagt ville vært å løpe til høyre, som er like langt, men uten trapp. Tidsmessig skilte det lite, men fikk syra i trappa, og havna bak de fire første bortover mot 9.

Beina våkna litt igjen rundt 10., og klarte nesten å løpe meg opp én plass inn mot mål, men ble en 5.plass. Noe jeg alt i alt er greit fornøyd med. Med én knockoutsprint på samvittigheten fra tidligere (og denne for 13 år siden), var ikke forventningene allverdens til denne dagen. Men jeg hadde en artig dag, tror jeg lærte en del om konseptet, og fikk faktisk litt tro på at det kan være mulig å iallfall kjempe om en A-finaleplass på nasjonalt plan med litt mer spesialtrening.
Vis kommentarer (0)
 
EM-test knockoutsprint B-finale (14.09.2023) EM-test knockoutsprint B-finale (14.09.2023)