WC mellomdistanse (05.08.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kamenikova Jizba
Land: Tsjekkia
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.06 km
Tid: 41:25
Hadde gleda meg til dette løpet. Først og fremst fordi sandsteinsterreng er veldig kult å løpe i, men også fordi jeg var lysten på endelig å få til en god mellomdistanse denne sesongen.

1) Grei kontroll, brukte litt tid opp bakken på å lese på 2.strekket.
2) Usikker på om jeg skulle løpe opp eller i lia. Syntes ned på stien til høyre ga for mye stigning. Rett på hadde vært bedre, og tapte også en del inn i posten fordi jeg ikke helt skjønte hvor jeg var, og dermed både nølte og klatra unødvendig rundt en sandsteinsklippe.
3) Ikke i tvil om å løpe rundt. Mista litt kontrollen underveis, men tenkte det burde være mulig å lese seg greit inn i god tid før posten. Likevel litt letta da den dukka opp, og tenkte at jeg måtte ha hakket mer kontroll videre.
4/5) Følte jeg hadde god kontroll og flyt.
6) Sikta meg inn på feil stein og fortsatte i feil retning da posten ikke var der. Ble forfulgt av en kameramann, som jeg ærlig talt følte gikk litt over streken ved å gjentatte ganger prøve å stille seg foran meg. Å ha kamera irriterende nært og på sida, tenker jeg man må tåle, men når kameraidioten stiller seg sånn at han hindrer sikt og løpsbane, tenker jeg det er over streken. Angrer litt på at jeg ikke satte inn en kroppstakling - det kunne blitt bra TV om ikke annet... Fikk etter hvert orientert kartet og lest meg inn på høydepunktet i vest, men tapte ca. 1 minutt på bommen.
7) Irritert og offensiv videre, og følte jeg løp ganske bra på strekket, men var ikke nøyaktig nok inn i posten og kom en skrent for langt ned. Ikke mange meterne bom, men tunge meter å klatre opp igjen.
8/9/10/11) Greit, men litt nølende noen steder.
12) Tatt igjen av Johanna Ridefelt på strekket. Tenkte at jeg måtte utnytte henne til å gire opp et hakk, men fortsette å orientere selvstendig.
13/14/15) OK
16) Litt usikker på om man burde runde eller ta stigninga, valgte førstnevnte. Burde kutta noen meter akkurat over kanten. Kunne holdt et bedre linje siste del av strekket, men litt diffust og uoversiktlig her, så føltes sikkert å ha øyekontakt med jordekanten.
17) Satte meg litt fast i starten, men kom meg litt til venstre der det var bedre løpbarhet.
18) Burde løpt høyre på sti første del av strekket. God kontroll ned i posten.
19/20/M) OK

Ikke noe topp løp, selv om det ikke var helt krise heller. 2 min i rein bom (2., 6. og 7.) blir selvsagt for mye. Og heller ikke den flyten og farta som kreves i resten av løypa heller. Følte jeg prøvde å være offensiv, men det ble vel kanskje på litt feil måte. Fysisk føltes det litt tamt, noe vel strekktidene bekrefter. Har fortsatt noen bilder i hodet fra gode mellomdistanser jeg har løpt tidligere, men sliter stadig med å omsette disse bildene i praktisk gjennomføring....
Vis kommentarer (0)
 
WC mellomdistanse (05.08.2023) WC mellomdistanse (05.08.2023)