WC sprint (02.08.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ceská Lípa
Land: Tsjekkia
Disiplin: Sprint
Visste at jeg ikke var spesielt godt forberedt på sprint, men gleda meg til start, og ville prøve å gjennomføre et solid løp.

Grei start. Brukte litt tid på å ta ut veivalg til 2.post, og tok nok ikke det aller beste, men grei gjennomføring, og også greit på forskudd videre til 3., 4. og 5. Men så gikk det verre, og gjorde det meste feil på de neste strekkene.

Var først altfor opptatt av å prøve å finne ut om man kunne komme seg inn i «borgen» fra nord. Stoppa til slutt og så at man ikke kunne komme inn. Tenkte da at man måtte løpe rundt bygningen til høyre, og så ta posten fra sør. Men da jeg hadde runda bygningen, løp jeg av en eller annen grunn inn tunnelen og befant meg plutselig der jeg hadde sett at man ikke kunne komme inn. Snudde og kom meg rundt og inn i posten.

Hadde sett trappa man skulle inn mot neste post, men løp videre opp neste trapp (som de fleste andre). Nølte nok imidlertid mer enn de fleste før jeg fikk surra meg rundt de riktige murene og til 7.posten. Var egentlig bra på forskudd og hadde sett veivalget under overbygg og gjennom tunnel til 8. Men da jeg kom ut av «borgen», ble jeg helt retningsvill og sleit med å orientere kartet og se hvor jeg skulle. Begynte til og med å tenke at jeg kunne ha passert overbygget, og da jeg endelig skjønte hvor jeg skulle, endte jeg med å løpe helt rundt den siste bygningen til posten.

Greit til 9., tror jeg, og også til 10. Til 11. visste jeg hva som var mulighetene fra forberedelsene, og sjekka at det gikk an å komme gjennom åpningen til høyre. Blingsa nok imidlertid litt her, for da jeg kom dit, var det ingen åpning der… Sjekka litt opp og ned og under trappa, før jeg innså at det ikke var noe annet å gjøre enn å snu. Gjorde ytterligere en liten feil da jeg løp inn en åpning for tidlig før trappa ned.

Deretter greit videre fram til 16., men burde nok løpt høyre til 17., siden posten lå på toppen av trappa. Gjorde en liten feil ut av posten, før resten vel også gikk rimelig greit.

Totalt sett skrale saker. Altfor utrent i å lese sprintkart i fart… Gjorde det meste feil fra 6. til 8.post, pluss at det gikk MYE tid på 11.strekket. Må enten få trent litt mer på dette – eller ta til fornuft og innse at denne formen for mosjon ikke er noe for meg.
Vis kommentarer (0)
 
WC sprint (02.08.2023) WC sprint (02.08.2023)