Torridalsløpet/KM lang (11.06.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Øvre Torridal
Arrangør: Torridal IL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 8.05 km
Tid: 64:11
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 165
Det ble mange tøffe løp sist helg, så valgte å løpe kontrollert hardt i dag. Ganske lemstre bein etter en del alternativ trening, men var forberedt på det, så lot meg ikke stresse - men farta nedover var nok pga dette heller laber en del steder.

Grei start over myra, men kom litt skjevt inn i 1.posten og måtte klatre opp i posten. Litt knotete videre ut mot stien, men fant et dyretråkk og så søkket videre. Men burde holdt meg i søkket litt lenger inn mot posten.

Følte ikke jeg løp så aller verst til 3.post, bortsett fra at jeg satte meg litt fast ned fra 2., men dårlig strekktid, så mulig jeg burde fulgt myra helt rundt (eller gjort noe annet smart?).

Litt dårlig utgang fra 3., deretter bra videre til det ble litt unødvendig knot/sving inn mot 7. Tapte også litt ut fra 7., men ikke så lett å gjette at man skulle løpt mer mot grøntfeltet til venstre.

Burde nok heller løpt myrdraget til venstre for streken til 9., og iallfall inn mot streken siste del av strekket, men det ble fristende å løpe litt på vei etter mye terrenggamping. Synes iallfall jeg gjennomførte mitt veivalg ok. Kom litt høyt etter veien til 10.

Greit til 12. Forsåvidt greit o-teknisk til 13.også, men begynte å få straffen for å ikke gidde å skjenke meg selv vann på noen av de to drikkepostene, og gikk veldig tregt opp bakken til posten. Orka heller ikke løfte blikket skikkelig på vei ned mot hogstfeltet til 14., og løp inn i det som var av einerkratt. Ikke fort resten heller, men skjerpa meg iallfall til å løpe rett i 14.

Totalt sett greit fornøyd. Litt for mye knot og dårlige mikrotraséer her og der, men litt vanskelig å anslå hvor mye av dette som kunne vært unngått, hvor mye man måtte gjennom uansett og hvor mye som skyldes at man ikke har helt topp gjennomslagskraft med litt redusert innsats og bein som ikke var "løpe-lada" for anledningen.
Vis kommentarer (0)
 
Torridalsløpet/KM lang (11.06.2023) Torridalsløpet/KM lang (11.06.2023)