Sveits #4b - mellomdistanse (31.05.2023)
Kategori: Trening
Kart/område: Crestasee
Arrangør: NOF
Land: Sveits
Distanse: 3.73 km
Tid: 32:01
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 172
Planen var å løpe kontrollert hardt, men uansett la o-teknikken styre farta.

Løp litt nordover fra tidsstart til startpost, og gikk rett i fella og overså stiveivalget til venstre før det var for seint. Kom imidlertid greit inn på kartet oppover mot 1.posten og tok posten greit.

Litt nølende og omstendelig videre, men føltes som gradvis noe bedre flyt til jeg kom litt langt venstre inn i 5.posten. Leste meg imidlertid greit inn. Elendig gjennomføring til 6.post. Så at man burde løpe høyre eller venstre for bedre løpbarhet, men siden jeg aldri klarte og bestemme meg for ett av alternativene, ble det å knote seg fram rett på... Også en liten bom inn i posten (kom i nabosøkket og så stien).

Irritert på meg selv og gjorde det enklest mulig for meg selv til 7., men utgangen fra 6. var dårlig. Greit til 8., men slurvete utgangsretning ut av posten. Rimelig greit videre til 9., 10. og 11., og forsåvidt grei kontroll til 12. også, men tror det var mulig å finne en raskere trasé her.

Tja, rota meg iallfall ikke fullstendig bort. Dårlig 6.strekk, og var nok ikke effektiv nok på en del av de andre strekkene heller. Men er neppe bedre enn de beste strekkene jeg gjennomførte i dag, så er nok omtrent der lista må legges til helga.
Vis kommentarer (0)
 
Sveits #4b - mellomdistanse (31.05.2023) Sveits #4b - mellomdistanse (31.05.2023)