WC mellomdistanse (29.04.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Torebråte
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.13 km
Tid: 41:04
Har følt at mellomdistanse jeg har løpt tidligere i år har blitt litt for forsiktige og puslete, både o-teknisk og fysisk, samtidig som det har blitt litt for mye småfeil. Jobbe derfor før løpet med å visualisere en offensiv og bestemt gjennomføring, samtidig som jeg visste det kunne bli noen krevende partier der det gjaldt å være nøye nok.

Et parti jeg hadde tenkt kunne være oversiktlig og krevende var lia ned fra start, så var nok litt for defensiv før jeg skjønte at området inn mot posten var både relativt enkelt og oversiktlig, med tydelige formasjoner og god sikt. Prøvde å gire opp videre mot 2.post, men sleit med å få opp farta, og følte det var lite trøkk i beina i motbakkene. Synes jeg gjennomførte greit til 3., 4. og 5., men kunne nok gått enda mer direkte inn mot 3. Til 6. fikk jeg steinen før posten, og løp bare og speida til høyre etter posten, men hadde vel ikke helt fått med meg at den lå skjult av et lite søkk, og var plutselig på platået og måtte snu. Irritert på meg selv for å bomme på en så enkel post.

OK til 7., men litt nølende utgang videre mot 8. fordi jeg ikke var helt ferdig med å se etter noe smart å gjøre på dette strekket. Men alle konklusjoner endte med at man måtte opp det bratte lia uansett, og at det ikke var noen andre vesentlige hindringer rett på. Grei kontroll opp mot posten.

Offensivt og greit videre til 9., 10. og nesten til 11., der jeg ble finta ut av en oransjmerka kameraledning jeg et øyeblikk trodde var postskjermen. Tapte ikke så mye på dette, men kom litt ut av rytmen, og så for seint at vi nå skulle inn i et mer uoversiktlig område. Ble dermed hardt straffa for en slurvete utgang fra 11., samtidig som jeg dro med meg en usikkerhet som prega orienteringa helt fram til 15., og la nok igjen totalt rundt minuttet her på knotete, ubesluttsom gjennomføring og småsvinger.

Prøvde å få opp farta igjen etter 15. og avslutta greit bortsett fra en liten nøling inn mot 16.

Endte dermed opp som tidligere i år: For puslete på alle måter og litt for mye småfeil. Er vel ikke så mye mer å si om det.
Vis kommentarer (0)
 
WC mellomdistanse (29.04.2023) WC mellomdistanse (29.04.2023)