Sørløpene mellomdistanse (22.04.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Klepp
Arrangør: OK Sør
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.15 km
Tid: 29:53
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 169
Håpa å få en god gjennomkjøring i dag, men fokus var selvsagt på en god o-teknisk gjennomføring. Varma godt opp inkl. et terskeldrag, men brukte likevel litt tid på å sveive i gang kroppen. Men siste del syntes jeg iallfall at jeg klarte å presse ganske bra.

Grei start, selv om jeg kunne holdt ei bedre linje inn mot 1.posten. Tok av litt tidlig fra veien ned mot 2.(3.på kartet), og satte meg fast i noe stein. Sleit veldig med å finne en god trasé videre mot neste post, og satte meg fast flere steder. Bedre til post 5., og greit på de påfølgende kortstrekkene, helt til jeg strøyk forbi post 12 uten å se den. Merka at jeg kryssa noe som likna et søkk, men fortsatte siden jeg ikke så noen post, og fant videre noe søkkliknende litt lenger bort i lia. Da det ikke var noen post der heller, dro jeg litt opp for å få oversikt, og skjønte at jeg skulle tilbake til det første søkket. Burde angrepet denne posten litt mer ovenifra for å få oversikt.

En liten sving på neste post fordi kompasset hele tida ville ha meg mer til venstre enn terrenget tilsa, deretter greit resten.
Vis kommentarer (0)
 
Sørløpene mellomdistanse (22.04.2023) Sørløpene mellomdistanse (22.04.2023)