KM sprint AOK (19.04.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Birkeland
Arrangør: Birkenes IL
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.97 km
Tid: 17:36
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 168
Tok sjansen på å løpe kontrollert hardt, selv om jeg visste jeg ikke kunne surre meg til noen seier i dette startfeltet. Heldigvis, for en utrent sprinter, en relativt enkel sprint uten veldig kompliserte veivalgsalternativer.

Løp noen terskelintervaller før sprinten, og gikk litt tregt å få i gang beina igjen ut fra start, også mye fordi jeg ble stående stille litt mer og lengre enn planlagt før start fordi jeg brukte litt tid på å forstå startsystemet (startklokka (med klokketid) ble brukt som oppropstid (-3 min)). Litt vanskelig å se forskjell på passasjer og andre gårdsplasser der jeg skulle ta opp mot 1.posten, så holdt på å løpe forbi, men fikk stoppa sånn omtrent i tide.

Greit på forskudd videre. Kan se ut som det var hakket bedre med en venstresving til 9. Litt nølende inn mot 11., 12. og 13., de to første pga diske-angst (blir ofte redd for å passere noe ulovlig på sprint) og den siste fordi jeg kikka litt vel mye på veivalget til 14. Valgte rett til 14., men unødvendig å løpe rundt det første huset etter veien (det ser imidlertid ut som en større feil enn det var, siden det på løpskartet var tegna inn hvor man kunne krysse veien på fotgjengeroverganger, slik at jeg måtte krysse veien der jeg gjorde eller et stykke lenger nord). Greit resten.
Vis kommentarer (0)
 
KM sprint AOK (19.04.2023) KM sprint AOK (19.04.2023)