NC mellom (13.08.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skjellungshøgda
Arrangør: OL Toten Troll
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.03 km
Tid: 31:49
Gj.sn. HR: 169
Maksimum HR: 177
Løp ei treningsløype i et naboterreng dagen før, og merka da at terrenget både kunne være tydelig/distinkt og diffust, så hadde bestemt meg for at en god retning alltid måtte ligge i bunn i dag.

1) -5 (1) Valgte en venstresving for å gjøre det maks enkelt/sikkert. Litt vinglete inn mot posten.
2) +12 (3) Kunne kanskje søkt mot bedre løpbarhet inn mot posten, men føltes trygt å ligge på kurs og ha kontroll med grøfter og myrer til høyre.
3) +9 (5) Egentlig bare å ligge på kurs og plukke sjekkpunkter (myrer), men litt usikker kgjennomføring og svingte unødvendig mye mellom sjekkpunktene. Kom litt høyt inn i posten.
4) +7 (2) Vurderte venstre via stien, men syntes rett på om kolletoppen virka sikkert. Sklei ut til høyre, så kunne sånn sett like gjerne valgt stien. Tydelig kant inn mot posten.
5) -3 (1) Vurderte litt ulike traséer, men landa raskt på den jeg valgte. Kom litt langt høyre inn mot posten.
6) +25 (4) Syntes strekket virka krevende, og valgte å ha en god retning pluss kontroll med myrdrag, platå med stein, søkk og platå over post ned lia. Anu var klart bedre enn alle andre her, så ikke sikker på om det er en realistisk strekktid for min del med tolerabel bomsannsynlighet, men kunne nok vært litt mer offensiv og stolt på at det som faktisk er av større detaljer rundt posten, ville vært nok til å lese seg sikkert inn.
7) +3 (2) Dro oppom ruinen for å få et sikkert utgangspunkt
8) +1 (2) Vurderte sti, men syntes det ble for langt gitt framkommeligheten i terrenget hittil. Nølte litt inn mot posten, men klarte å stole på kompasset.
9) – (1) Prøvde å ha en god retning og lese meg inn på myrene inn mot posten. Kom litt langt til høyre, men stoppa og så posten.
10) +2 (2) Litt nødvendig nøling fordi jeg kom til grøftene uten å se noe høydepunkt eller post, og tok en ekstra kartsjekk før jeg fortsatte de nødvendige meterne for å se skjermen.
11) – (1) Lå litt lenger til høyre enn jeg trodde inn mot posten, men innså at jeg skulle helt «til bunns» så justerte litt venstre og fant posten greit.
12) +2 (3)
M) +2 (5)

Et solid og greit løp, men litt for lite råskap, både løps- og o-messig, til at det kan kalles helt topp.
Vis kommentarer (0)
 
NC mellom (13.08.2022) NC mellom (13.08.2022)