Langdistanse Kleivstua (17.07.2022)
Kategori: Trening
Kart/område: Kleivstua
Land: Norge
Distanse: 10.59 km
Tid: 87:02
Gj.sn. HR: 141
Maksimum HR: 158
Langdistanse mer i lengde enn løypetype, men det viktigste i dag var å få lengden + NM-relevansen, og pga terrengvariasjon fikk man jo en ganske fin miks av rett-på-strekk og veivalgsstrekk. Planen var å starte moderat og løpe litt progressivt opp mot hardt etter hvert, men var såpass dau og lemster i beina at det ble mer eller mindre moderat hele veien.

Ikke helt på verken fysisk eller o-teknisk, og elendig inn/ut av 1.post. Burde nok varma opp litt lengre og tøffere, men gjorde et bevisst valg mtp totalbelastning på foten. Ikke i tvil om å løpe rundt til 2.post, og fikk i gang kropp og hode litt mer.

Dårlig retning til 4., og burde kanskje fulgt myra mer mot 5.(?). En runde skrentjakt på 7., og kom da på etterskudd med dårlig utgangretning videre som resultat. Mulig man uansett burde løpt sti her. Egentlig kontroll inn mot 8.posten, men fikk plutselig for meg at jeg passerte nær toppen av kollen inn mot posten, og vinkla dermed feil...

Greit videre, men burde nok tatt sjansen på venstre ut fra 10. Mye vindfall ved 12. Sløv inn mot 13., og hadde plutselig passert myra uten å legge merke til det. Var dermed litt usikker på hvor akkurat hvor jeg tok av fra stien, men traff greit. En del graps siste del av 15.strekket og det meste av 16. Sløv med å holde retningen ut av 16. Greit resten, tror jeg. Kikka etter slepet nærmere streken på 19.strekket, men tror det var et greit valg å løpe rundt da det ikke var å se.

En del rusk i gjennomføringa, men tror det også henger sammen med at beina var såpass lemstre, og at det dermed ble i overkant mye fokus på å fote seg, samt lett å bli vippa litt ut av kurs.
Vis kommentarer (0)
 
Langdistanse Kleivstua (17.07.2022) Langdistanse Kleivstua (17.07.2022)