Test av fot/mellomdistanse (28.05.2022)
Kategori: Trening
Kart/område: Grimsrudbrenna
Land: Norge
Distanse: 4.9 km
Tid: 34:24
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 165
Fant det ikke en gang verdt å nevne at jeg fikk en smell i foten på vei til mål på det 3.draget på forrige økt, siden jeg på det tidspunktet antok at konsekvensene maksimalt ble et par dager med litt roligere løping. Så feil kan man ta... Det viste seg smått om senn at heller ikke et forstrekt leddbånd fortalte hele historien, og er fortsatt ikke helt restituert fra å ha knust/punktert en del av fettputa under foten. Men etter å ha tøfla rundt og plukka tur-o-poster med joggesko og minimalt med kartlesing (fokus på å se hvor man setter beina) ei stund, kunne jeg i dag endelig prøve meg på "normal" orientering i litt fart, med o-sko (eller iallfall nesten o-sko = VJ Sarva devil med lett modifisering av knottpigger og støtdempende såle med uthuling v/skadestedet) på beina.

Valgte bevisst ei relativt enkel løype i fint terreng. Er greit fornøyd med gjennomføringa. Gjorde ingen store feil, men linjene bærer vel litt preg av at kompasset ikke har vært ute av huset sitt siden januar.

Status fot er foreløpig positiv, men tidligere erfaring tilsier å avvente konklusjon først til etter å ha sett reaksjonen dagen derpå, og dernest til jeg får gjort noen flere tilsvarende økter.
Vis kommentarer (0)
 
Test av fot/mellomdistanse (28.05.2022) Test av fot/mellomdistanse (28.05.2022)