KSO #1 (31.08.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Hamresanden
Arrangør: KOK/Oddersjaa/Sør
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 2.63 km
Tid: 12:23
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 172
Løp kontrollert hardt. For det meste grei gjennomføring, men en idiotfeil til 3.post. Min egen feil, i og med at jeg burde sett postskjermen som stakk fram bak strømuttaket da jeg kom ut mellom bygningene, men da jeg ikke gjorde det, ble jeg noe forvirra av kartet: I min forestillingsverden har blått på kartet noe med vann å gjøre, og løp derfor mot brannslangen i stedet for mot noen av strømuttakene. Men har var visst blå runding strømuttak, mens brannslangeboksen var vurdert som stor nok til å få sitt eget lille bygningstegn.

Tapte i tillegg litt til 11., der jeg ut fra kartet hadde bestemt meg for å løpe rundt, begynte å løpe rett på siden det så mye finere ut i terrenget, men ombestemte meg igjen fordi jeg tenkte at "det må jo være noe vanskelig gjennomtrengelig der, når kartet er så grønt". Og det var det sikkert også - da kartet var nytt i 2011.

Hm, ble kanskje litt mye klaging her... Bortsett fra 3. og 11.post er jeg greit fornøyd med løpet, og de nevnte merkverdighetene i kartet hadde ikke ført til tidstap hvis jeg hadde brukt øynene på litt mer matnyttig vis.
Skjul kommentarer (2)
Kartnorm: Kan kanskje spanderes nytt kart på området.
Marianne: Kartet er fint flikka på siden 2011, så det er ikke så verst. Men det bør nok vurderes en totalrevidering av vegetasjonssynfaringa og oppdatering av campingplassymbolene hvis det skal søkes om å arrangere VM-sprint her.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
KSO #1 (31.08.2021) KSO #1 (31.08.2021)