KM stafett AOK (29.08.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hoveodden
Arrangør: IK Grane
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 3
Distanse: 4.91 km
Tid: 26:49
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 171
Ble sendt ut med ei solid luke etter at Anneke og Sandy hadde gjort unna sine etapper, men var lysten på å få til et bra løp i tillegg til å sikre KM-gullet, så prøvde å starte offensivt.

1) Hadde vært bedre å løpe opp stien og gjennom søkket med pytten, men grei og sikker innledning å ta posten fra venstre.
3) Litt unødvendig zikzak
6) Mista kontroll på stiene, men fortsatte på retning og relokaliserte meg selv på den sydligste stien i god tid før posten.
7) Litt knot i utgangen. Burde kanskje fulgt veien litt, men så så fint ut i terrenget at jeg dura rett på.
9) Hadde egentlig sikta meg inn på hvor jeg skulle til høyre for vannet, men så en post og begynte å løpe mot den. Innså kjapt at den lå på steinen og ikke var min, men var da kommet så langt at jeg måtte runde vannet.
12) Ut fra hvor posten lå, burde jeg fulgt stien til jeg var på høyde med posten og så opp, men greit nok siden det ikke kan leses ut fra kartet.
13) Hadde til hensikt å treffe posten med en god kurs, men ble for opphengt i tanken på at det var bedre å komme for langt til høyre enn venstre og dermed bli fanga opp av stien. Dette stemte forsåvidt, men det får være måte på hvor mye posten skal forlenges...
17) Uoversiktlig område, men virra med hodet og fikk øye på posten.
18) Litt unødvendig zikzak i iver etter å komme raskt ut av det grønnstripete området.
20) Litt irritert på meg selv at jeg var passiv og løp stien helt rundt, men ut fra strekktidene var det et bra valg.

Greit løp uten store feil, men er jo et terreng der sekundene føles dyrbare, og kunne med fordel løpt noe mer beint, samt unngått småfeilene inn i 9. og 13. Greit fysisk, men ikke helt overskuddet til å gå helt i kjelleren.
Skjul kommentarer (2)
NM-speaker : Kortere tid enn samtlige i H17-klassen med kun 400 m kortere løype, tror nok jeg som NM-speaker må sette et lite kryss i margen på deg. (Men det har jeg vel gjort for lenge siden for å være ærlig). Gratulerer med et solid løp, morsomt at AHB og SH er i gang også! Lykke til fram mot og under NM-uka. :)
Marianne: Takk! Overlater spekulasjonene til andre, så får vi se i ettertid om krysset var berettiga eller sløsing med blekk ;-)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
KM stafett AOK (29.08.2021) KM stafett AOK (29.08.2021)