Agderkarusellen #13 (18.08.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Vesterhus
Arrangør: Høvdingen/OK Sør
Land: Norge
Hadde plan om å løpe som kontrollert hardøkt, men lemstre bein og dau kropp gjorde at intensiteten ble litt så som så. Fokus på forenkling.

Fikk egentlig raskt oversikt over hvor jeg skulle til 1.post, men ble litt satt ut da jeg var klumsete nok til å tråkke på en piggtråd et stykke oppe i lia. Denne var festa til en, tydeligvis noe råtten, stamme som da knakk og smalt ned i skallen på meg. Men konstaterte at det ikke var skjedd noen alvorlig skade, og kom meg i gang igjen.

Rimelig greit videre, men i partiet til 6. og spesielt 7., var jeg altfor lite bestemt i gjennomføringa og lot meg i for stor grad herse med av terrenget. Burde f.eks. holdt meg nærmere streken og kommet meg direkte opp på riktig rygg mot 7. Litt for opptatt av å ikke tape høyde til 8.

Dagens største feil til 11. Leste kartet litt for dårlig og overså kurva under streken. Trodde dermed at jeg bare skulle ligge under kanten etter den siste myra og så havne i riktig søkk. Skjønte at jeg var for langt til venstre da jeg så skrentene på tvers, men slurva igjen med kartlesinga og trodde jeg skulle lenger ned fra toppen. Måtte dermed snu og løpe opp igjen.

Ingen store feil videre, men både til 13., 15., 16., 18. og 19. ble jeg igjen litt for lite bestemt i gjennomføringa og lot meg kaste for mye rundt av terrenget. Dette er riktignok et terreng hvor man ofte tjener på å smyge seg rundt i de gode traséene, men man må også gjenkjenne de stedene hvor man bare må "skjære gjennom" og løpe mer direkte. Synes ikke helt jeg fant denne balansen i dag.
Vis kommentarer (0)
 
Agderkarusellen #13 (18.08.2021) Agderkarusellen #13 (18.08.2021)