2 * kort sprint v/Sjukehuset (16.08.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Eg
Land: Norge
Fin løype signert Håvard W. Løp som kontrollert hardøkt med fokus på sprintrutiner.

Sprint 1: Enkelt førstestrekk, men, delvis fordi jeg fant det best å holde et lite øye med bil- og busstrafikken - selv om veien til både legevakt og sjukehus ville vært svært kort, klarte jeg ikke å utnytte strekket til å få full oversikt over 2.strekket, og måtte stoppe litt på posten. Greit til 3., 4. og 5. Vurderte venstre til 6., men valgte det som så kortest ut, selv om det var litt mer knotete. Bra på forskudd videre til 7. Usikker på hva som var kortest til 9., så tok et valg. Tror jeg landa på riktig veivalg til 10., men brukte nok litt for mye tid på å komme til en konklusjon.

Sprint 2: Litt usikker på hva som var best til 1., men en traktor, noen jordhauger og diverse (som også hindra meg i å komme helt bort til "startposten"), gjorde valget enkelt. Så ganske kjapt hva jeg mente var best til 2., og det samme til 5. Tror jeg landa på riktig veivalg til 7. også, men her gikk det litt mye tid på å bestemme seg. Inn mot 7. var det kommet en ny bygning, så valgte å "åpne sperringa" siden passasjen jeg hadde tenkt å løpe nå var stengt.

Kort oppsummert ingen store feil, og tror veivalgene var ok, men brukte noen ganger litt for lang tid på å vurdere og bestemme meg.
Vis kommentarer (0)
 
2 * kort sprint v/Sjukehuset (16.08.2021) 2 * kort sprint v/Sjukehuset (16.08.2021)