Sørløpene mellomdistanse (20.09.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Frikstad
Arrangør: OK Sør
Land: Norge
Distanse: 5.47 km
Tid: 40:24
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 170
Lenge siden jeg har løpt noe særlig i Randesund, men håpa jeg ikke helt hadde glemt hvordan det skal gjøres.

(Strekktider mot beste strekktid i H/D21)
1) +7 Hadde tenkt å ligge nede i søkket omtrent til ringkanten, men dro opp på ryggen tidligere pga et vindfall. Mye stein og knot der, så burde nok fulgt planen (+5-10 sek)
2) +2 OK
3) +6 Tror det var bra å ligge i søkket, men ble litt for utålmodig/redd for å løpe for langt inn mot posten og dro opp litt tidlig (+5 sek)
4) +49 Hadde tenkt å komme meg over ryggen og sikte mot kanten av stupet, men ble løpende der det var finest, og ble dermed en drøy høyresving ut av posten. Registrerte at jeg kom ned på veien i svingen, men dro likevel enda noen meter til høyre fordi det kanskje så finere ut (men sannsynligvis ikke var finere) å komme seg ned der. Ble dermed løpende gjennom grønt og opp skrent videre mot posten. Måtte hatt betydelig bedre bein/form og vilje til å gutse hvis jeg skulle klart bestetida, men burde fulgt planen og ligget omtrent på strek, og dermed løpt anslagsvis 25-30 sek bedre.
5) +17 Litt dårlig planlegging og blikkbruk midtveis på strekket, og traff rett på det lille grøntfeltet som fantes (+5-10 sek)
6) -2 Sikta til venstre for kollekant m/stein
7) +2 OK
8) -16 OK
9) -1 Så flere varianter både til høyre og venstre for vannet, uten å være helt sikker på hva som var best. Var åpen for å kutte mellom stiene etter vannet, men tror det var greit å la være. Greit gjennomføring bortsett fra et sted hvor jeg holdt på å miste stien.
10) -8 Runda det første grøntfeltet litt
11) -9 Usikker på om man kunne gjøre noe smart her, men valgte det enkle (rett på). Ser ut som det var greit.
12) -12 Tett ut til stien Også litt tett under det siste stupet før posten, og følte jeg var litt defensiv der.
13) -4 OK
14) +6 Bestemte meg for å unngå alle hindringer og fulgte steingjerdet. Tror det var bra, men gjorde en feil inn i posten da jeg sikta meg inn på det jeg trodde var høydepunktet, men som lå noen meter og litt bush nord for posten (+10-15 sek)
15) +8 Var nok litt på etterskudd etter feilen på 14., og så ikke at jeg burde løpt til høyre for kollen for å treffe stikrysset. Visste jeg var til venstre, og tenkte først bare fortsette mot ledningen, men innså etter 1 meter at dette kunne jeg tape mye på, snudde og fant stien i stedet (+10-15 sek)
16) +2 Mulig man kunne fått stigningen litt slakere ved en høyresving, men tror det var greit der jeg løp.
17) -13 Bra på forskudd og visste hvor jeg skulle
18) +28 Hadde tenkt å bruke kloppen, men løp for mye rett på ned fra 17.post, og ombestemte meg derfor til å fortsette rett på. Etter å ha innsett at bekkekryssinga ville kreve et bad, noe jeg ikke helt hadde offervilje til i dag, ombestemte jeg meg på nytt og tok likevel kloppen (+15 sek). Grei kontroll resten, men følte jeg mista litt av momentet i løpinga mellom stien og myra siste del av strekket.
19) -29 Så man kunne zikzakke seg fram rett på, men valgte det enkle og løp rundt.
M) +1

Alt i alt bra fornøyd med mye i dag, men litt irritert på meg selv for "unødvendige" feil til 4., 15., og 18., samt at jeg mistenker at jeg kunne sett skjermen og unngått feilen på 14. hvis jeg ikke hadde vært så hellig overbevist om hvor jeg skulle. Rimelig greie bein, men noe lemster, noe som sammen med litt manglende vilje til å ofre alt i dag, gjorde at det ikke gikk så fort utfor.
Vis kommentarer (0)
 
Sørløpene mellomdistanse (20.09.2020) Sørløpene mellomdistanse (20.09.2020)