Langdistansetestløp Vindvann (29.08.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Vindvann
Land: Norge
Distanse: 9.72 km
Tid: 82:25
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 163
Løype signert Hans Gunnar Omdal. Planen var å løpe hardt, men ikke gå helt i kjelleren. Men dessverre var beina daue og lemstre, så jevnt over ble intensiteten en del lavere, samtidig som dette nok også påvirka orienteringa litt i negativ retning. Tid: 81:29.

1) Diffust. Usikker på om jeg var rett sted. Burde bare tenkt at jeg var omtrent rett og fortsatt.
2) Fortsatt mer opptatt av å sjekke om jeg hadde vært rett på 1.post enn å finne 2.post. Ny hogst rundt posten, så fikk litt oversikt og fikk justert kursen.
3) Kikka etter rundt-alternativer, men så ingen gode, så dro rett på. Litt knot i starten og var litt dårlig til å spotte einerbusker på vei ned fra Storeheitjønna, ellers grei gjennomføring.
4) Visste egentlig at jeg skulle til kolle nr. 2 på toppen, men så en stein på den første kollen og dro dit, bare for å innse at det selvsagt var feil... Klarte også å bomme litt på toppen av kolle nr. 2.
5) Usikker på hvor man burde krysse stuprekka. Litt dårlig linje midtveis på strekket, ellers greit.
6) OK
7) OK
8) Litt unødvendig med så stor høyresving, men generelt mer berg i dagen og finere å løpe høyere oppe. Veldig grapsete ned i posten, fornøyd med å finne den uten altfor mye krøll.
9) Diffust i lia, men tydelig kolle bak posten.
10) Så en stein til venstre og som kunne likne ei nese og "stempla" der.
11) Reagerte underveis på at søkket til høyre var litt nærme, men siden det var såpass diffust og detaljfattig valgte jeg å stole på kompasset. Veldig fornøyd da jeg dunka rett i en stor stein, men ser jo ut som det var feil stein...
12) Feilstemplinga forklarer vel hvorfor jeg gikk glipp av kolleformasjonene midtveis på strekket. Var plutselig borte ved bekkesiget uten å ha helt kontroll, men fortsatte, og fikk øye på først steinen nedenfor og så poststeinen.
13) OK
14) Kikka på å løpe rundt venstre, men syntes det så greit ut rett på. Prøvde å mobilisere til en god avslutning. Greit fram til jeg skulle ned fra den siste store myra. Fikk ikke helt kart og retning til å stemme derfra, og følte egentlig jeg var helt ute i gulmyra til høyre, men fikk etter hvert rimelig oversikt over hva som var hva av myrer og fant posten.
15) Skulle ligge såpass langt oppe at jeg fikk kontroll med myr og steiner før jeg dro ned, men lot meg forvirre av noen ikke-kartlagte småstein midtveis på strekket og dro ned for tidlig. Svakt.
16) Ikke helt krefter til å gjennomføre effektivt, men bra kontroll helt til jeg nærmest hadde øyekontakt med posten - og så plutselig fikk for meg å løpe nedom en skrent jeg fikk øye på til høyre. Svakere.
17) Oppgitt over de siste strekks dumheter og slurva med retningen. Svakest.

Mye å ta tak i fram til NM her. Raskere/sterkere bein er det vel lite annet å gjøre for enn å følge planen og håpe det beste. O-teknisk er mye gjort om jeg gjennomfører de planene jeg faktisk har lagt - uten å la meg distrahere av allslags smådetaljer.
Vis kommentarer (0)
 
Langdistansetestløp Vindvann (29.08.2020) Langdistansetestløp Vindvann (29.08.2020)