Mellomdistanse Kjåvann (14.05.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Moseidvarden
Land: Norge
Distanse: 4.58 km
Tid: 40:38
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 167
Løype signert Håvard W. Planen var å løpe fort, med fokus på basis (plan/retning) og angrepspunkt. Men fort er jeg ikke i stand til å løpe for tida, så den delen av planene gikk raskt i vasken. Mangler totalt spenst i steget, samtidig som jeg fortsatt ikke stoler 100% på beina utfor.

Første del av løypa ble nok gjennomføringa litt preget av at jeg desperat prøvde å få iallfall litt fart på beina. Stussa litt på post 5 (min 1.post), fordi en slitasjeskade gjorde at steinen så ut som et høydepunkt på kartet mitt, og var også litt usikker ved post 6. Hetsa og stanga unødvendig til både post 8 og 9, før en dårlig utgangsretning (som jeg merka, men ikke gjorde noe med) til post 10 fikk meg til å innse at jeg måtte prøve å skjerpe meg iallfall littegrann.

Gjennomførte forsåvidt greit de neste strekkene, men stoppa og nølte ved en stein litt før post 16 og knota fælt i grønten mot 17.

Fornøyd med at jeg tross alt klarte å huske fokuspunktene underveis, og dermed fikk et visst o-teknisk utbytte av økta. Men føler også det er riktig å vie fart og framdrift en del oppmerksomhet, siden totalpakka uansett er helt håpløst dårlig slik det er nå.
Vis kommentarer (0)
 
Mellomdistanse Kjåvann (14.05.2020) Mellomdistanse Kjåvann (14.05.2020)