KOK solo cup #2 (22.04.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Baneheia
Arrangør: KOK
Land: Norge
Distanse: 4.44 km
Tid: 32:51
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 169
Kart uten småstier og lysløype, og løp i tillegg på svart-hvitt-kart fordi jeg for tida ikka har tilgang til fargeskriver og tenkte det ville være juks å overføre løypa til et kart med alle stiene på. Gjennomførte, som forrige uke, som "naturlig fartsleik", der jeg løp moderat hardt oppover/flatt og litt roligere (men hakket fortere enn forrige uke) utfor. Teknisk hadde jeg fokus på strekkplanlegging og å se framover.

Synes flyten i både o-teknikk og løping kommer seg skritt for skritt, selv om det fortsatt er langt igjen. Siden jeg heller ikke måtte stoppe for sprengningsarbeid underveis denne uka, var jeg mye mer fornøyd med det sporet jeg hadde å tilby Livelox - helt til jeg så at jeg hadde klart å gjøre en parallellfeil inn mot 7.post og feilstemple på 4.posten. Selve feilen er forsåvidt, men litt dårlig kompassbruk, forståelig nok når jeg ser på kartet. Jeg stussa underveis mest på at jeg kom litt fort ned til vannet på vei ut fra posten, men avstander på 1:5000 er jo alltid litt gåtefulle (for en ikke-sprinter), så reagerte ikke nok til å stoppe opp.

Ja, ja, kan virke som KOK solo cup ikke er tingen for meg, men får glede meg over at det, bank svært hardt i bordet, virker som skaden er under kontroll og løpsopptrappinga funker, så får det heller bli en bonus om jeg klarer å komme meg gjennom et av løpene i Solo-cupen både med tellende resultat og uten større uforskyldte tidstap.
Vis kommentarer (0)
 
KOK solo cup #2 (22.04.2020) KOK solo cup #2 (22.04.2020)