Jukola-testløp (12.05.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Borge-Varde
Arrangør: FSK
Land: Norge
Distanse: 6.79 km
Tid: 43:24
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 170
Fokus: Så fort som mulig fra start til mål.

Tapte en del på sein beslutning og dårlig gjennomføring til 4.post. Også dumt å ikke følge stien litt til 11. Litt smårusk utenom dette også, men ellers grei gjennomføring. Greit pigg i beina.
Skjul kommentarer (2)
tophat jr : Hei Marianne, takk for at du legger ut kart med både veivalg OG KOMMENTARER. Alltid noe å lære eller undres over. Synes du ofte er i overkant kritisk til egen prestasjon, til tross for tendenser til overtrening mars/april, har du imponert MYE i våres. Sammenlignet med dine antatt hardeste konkurrenter i vm (i prioritert rekkefølge, TA, KO 2x, sveitsere inkludert sveits-bosatte NG samt øvrige nordiske løpere) ligger du meget godt an. Men det er naturligvis fortsatt lenge til midten av august, og mye god trening som må unnagjøres - og absorberes - for å kunne kjempe om gull og andre medaljer der.
Strekk for strekk her: S1: Misser kutten fra stien i starten ( 5-7 s?), ellers riktig veivalg og perfekt trase inn i posten via den lille skrenten(?) S2: perfekt. 1s3: Går an å løpe enda litt rettere her S4: Mener du at du burde løpt litt til venstre for streken i starten, evt enig i det, men veivalget ditt er iallfall det rette, det blir for langt å løpe rundt (Blodslitet hadde noen lignende strekk i dette området). S5 og S6: Nydelig, (bare å gjenta mange slike GPS-spor i august) S7: Litt råere etter streken i starten ønskes, ikke noe høyde å spare ved runding her! S8: Ser veldig langt ut ved første øyekast, men det var nok helt riktig veivalg, posten ligger såpass langt ned i lia, KAN bli viktig å tørre å avvike fra streken 1-3 ganger i pr løp i august S9: Du er virkelig god til å unngå tidstap på slike tilsyneltatende enkle snustrekk, viktig å gjenta utover. S10 Kan ha vært litegrann raskere med ørlite med høyretrase på siste del, spesielt om det er/blir litt tråkk i hogstfeltet. S11 Enig med deg, men perfekt posttagning trekker OPP. S12: Litregrann råere langs streken midt på?
Marianne: Takk for kommentarer! S1: Ja, hadde tenkt å kutte. S3: Enig. Ble nok litt for fokusert på bare å komme meg over hogstfeltet isft å være helt nøyaktig med kompasset hele veien. S4: Ja, tror veivalget var ok. Det jeg først og fremst tapte på var å bruke lang tid på å bestemme meg (og litt ubesluttsom utgang), knote meg skikkelig fast ved grøftepasseringa og litt unødvendig tid på å bestemme meg for at jeg faktisk var kommet til det åpne området med gjerde (gjerdet var nå borte). Og mulig litt mer venstre i starten hadde vært gunstig, ja. S7: Enig, noen sekunder å kneppe der. S12: Enig. Var litt for ufokusert og på etterskudd i planlegginga på dette strekket. Ble dermed til at jeg søkte opp på ryggen for å få oversikt.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Jukola-testløp (12.05.2019) Jukola-testløp (12.05.2019)