Coca cola-cup #1 (15.11.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Voie
Arrangør: KOK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.42 km
Tid: 44:15
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 161
Planen var å løpe moderat hardt, med fokus på å utnytte stiene og være bestemt med plan og retning inn i postene. Men lyktes ikke spesielt godt med gjennomføringa av denne planen i dag. Var for det første veldig dau og lemster i beina, sannsynligvis fordi de ikke er spesielt vant til tredemølleintervaller (som jeg løp i dag morges). Dette kom seg imidlertid noe utover i løpet. Følte heller ikke at dette stressa meg veldig mye i orienteringa, men hadde likevel ikke hodet helt på rett plass i dag.

1) Ble usikker på hva som kunne krysses og ikke kunne krysses av gjerder ut fra start, men kom meg etter hvert inn på riktig sti. Sklei på ei rot og tryna på stien før posten. Slo meg egentlig ikke spesielt mye, men følte hjernen ble rysta litt ut av posisjon, og orienterte kartet 90 grader feil da jeg kom meg i gang igjen.
2) Greit, men sannsynligvis bedre til høyre for kollen.
3) Altfor fokusert på stier, og overså i første omgang alternativet rett på.
4) OK
5) For unøyaktig og løp unødvendig over kollen
6) Missa stien og sklei ned i søkket.
7) OK
8) Vanskelig å gjøre så mye feil
9) Litt knot ved skrenten, ellers ok
10) Å korrigere retningen på feelingen lønner seg sjelden, og spesielt ikke på natta. Trodde jeg kryssa den første stien lenger til venstre, og skulle dermed bare skrå litt høyre mot neste sti. Den kom aldri, og da lysløypa etter hvert dukka opp altfor langt til venstre for meg, beslutta jeg å endre veivalg til å løpe ned til vannet. Litt nøling inn mot posten.
11 og 12) OK
13) Burde for det første dratt rett på i stedet for ned til myra og bekken. Tryna igjen midtveis på strekket. Tok meg for med henda, og så da jeg reiste meg opp igjen at et hjørne på kompasset hadde laget hull i håndflaten. Vurderte at ikke såret var verre enn at de var greit å løpe videre, men tok det litt pent for å ikke få for mye skitt i såret.
14 og 16) OK
15) Litt nøling før stupet før posten.
Vis kommentarer (0)
 
Coca cola-cup #1 (15.11.2018) Coca cola-cup #1 (15.11.2018)