Litt forkorta langdistanse Smerta (08.11.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Smerta
Arrangør: NOF
Land: Norge
Distanse: 10.93 km
Tid: 75:18
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 165
Planen var å løpe moderat hardt. Fokus på å forenkle bra på strekkene og være nøyaktig nok inn mot postene.

1) For mye zikzak og på tvers etter å ha havna for langt til høyre. Bra retning inn mot posten.
2) OK. Visste jeg lå litt til venstre, men ville ha kollen før posten før jeg justerte meg inn.
3) Ble dratt for mye høyre etter myra, men skjønte det på toppen og fikk justert meg inn. Kom ned i søkket litt for langt opp.
4) Telte rygger og deretter retning mot søkket.
5) Nøyaktig retning. Greit å lese på kollene inn mot posten.
6) Så høyreveivalget og var veldig i tvil. Endte med rett på, noe som var dumt, og ble enda dummere av en dårlig gjennomføring (for mye grønt). Mottar gjerne fortjent kjeft her…
7) Så igjen rundtveivalget (venstre), men igjen for feig til å velge det. Valgte også en dårlig rett-på-løsning ved å ligge såpass mye oppe i lia. Men redda strekket delvis inn igjen med en god gjennomføring.
8) Ikke helt optimal gjennomføring ut til stien, men bedre linjer og gjennomføring fra stien til posten.
9) Retning. Mye å sikte seg inn på til høyre før jeg dro ned mot posten.
10) Syntes rett på så veldig kantete ut. Venstre var nok et greit valg, men burde løpt rett på mot start fra jeg tok av stien, i stedet for å knote nede i de grønne dalene. Egentlig bevisst på et sikkert utgangspunkt før jeg dro ned mot posten, men begynte å bli sliten og tillot meg selv å slurve i praksis. Og da jeg trodde jeg så det gule området ved posten til høyre for meg, var bommen uunngåelig. Sleit med å lese meg inn i virvaret av slep og delvis åpne områder nede i lia, men fant til slutt den gule kollen. + drøyt 2.30.
11) Litt defensiv gjennomføring første del av strekket, men bra fra jeg kom ned på flata og sikta på ryggen foran meg inn mot posten.
12) OK. Sliten i hodet, men tvang meg selv til å prøve å skjønne kartet.

Fornøyd med at jeg stort sett klarte å være offensiv i postinngangene og at det, fram til 10.post, gikk jevnt uten store feil på strekkene. Derimot ikke fornøyd med at jeg både til 6. og 7.post så rundtveivalgene, vurderte dem som bra og sikre, men ikke turte å velge dem, samt selvsagt også slurvet i inngangen til 10. Ser i tillegg at jeg fortsatt har litt å lære og jobbe med når det gjelder trasévalg og gjennomføring på strekkene.
Vis kommentarer (0)
 
Litt forkorta langdistanse Smerta (08.11.2018) Litt forkorta langdistanse Smerta (08.11.2018)