Omvendt jaktstart Våler Varde (06.11.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Våler Varde
Arrangør: NOF
Land: Norge
Distanse: 3.49 km
Tid: 22:11
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 179
Gikk ut sist i den omvendte jaktstarten, rett bak Andrine. Fokus igjen på forenkling og å stole på planen, men nå med litt mer stafettfokus (dvs. hakket mer sikkerhet + prøve å bruke de andre løperne hvis mulig, samt prøve å ta flest mulig plasser før mål).

1-2) Rett i.
3) Kikka på en høyresving, men syntes man måtte for langt rundt den første kollen. Litt planløst og for mye på tvers fram til jeg fikk passert den første kollen. Deretter greit, men ikke alltid god nok til å få opp blikket og spotte de beste mikrotraséene. Løp parallelt med Andrine, som jeg tok igjen etter å ha hatt litt kortere gafling på 2.post.
4) OK. Andrine stoppa opp rett utenfor ringen (skulle ha den andre gaflinga) og jeg fikk ei luke. Tok igjen Ingrid på posten.
5) Følte jeg traff bra med både veivalg og gjennomføring på dette strekket. Opp til høyre for skrentene, og deretter retning til jeg ble fanga opp av søkket ned til stien.
6) OK, men tapte litt på å bli liggende for langt ned i lia. Bedre løpbarhet og oversikt litt lengre opp.
7) Elendig utgangsretning. Merka at det gikk litt for langt til venstre, men skjønte ikke hvor ille det var før jeg kom ned og så at jeg var til venstre for kolle med skrent. Litt usikker videre før jeg ble sikker på hvilket søkk jeg var på vei opp. 15 sek + nøling tapt her.
8) Bra første del av strekket, men ble igjen liggende litt for langt nede i lia siste del av strekket. Andrine hadde kommet seg opp, og nærma seg inn mot posten. Bestemte meg for å være offensiv og prøvde å øke farta, men endte i stedet med å tryne, og kom dermed noen meter på etterskudd selv om jeg kom meg raskt opp igjen.
M) Mangla fart til å utfordre Andrine når hun ikke gjorde feil.

Alt i alt ei bra og nyttig økt. På prologen fikk jeg, tross et par blemmer, jobba bra med å forenkle og å stole på plan/kompass. Mye solid også på jaktstarten, og nyttig med direkte tilbakemelding på trasévalg og gjennomføring underveis. Litt surt å mangle det siste giret i avslutninga, men ikke uventa mtp hva jeg har trent den siste halvannet måneden.
Vis kommentarer (0)
 
Omvendt jaktstart Våler Varde (06.11.2018) Omvendt jaktstart Våler Varde (06.11.2018)