O-festivalen mellomdistanse (24.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skytterkollen
Arrangør: Fossum IF
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.35 km
Tid: 37:02
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 176
Etter noen positive løp i det siste hadde jeg både lyst til og tro på å kunne få til et solid og offensivt mellomdistanseløp.

Fikk en fin og kontrollert start til de første 4 postene. Så kom det som starta med en dårlig retning ut av 4.post. Hadde tenkt å få den gule kollen som siste sikre før jeg dro ned lia, men fordi jeg var for langt til venstre så jeg aldri denne. Fortsatte da å løpe ned lia uten kontroll. Visste at jeg var i ferd med å gjøre noe dumt, og da bommen var et faktum, følte jeg vel på mange måter at løpet uansett var ødelagt når jeg hadde gjort en slik «utilgivelig» feil. Dro ned for å få kontroll på med hogstfeltet, men var fortsatt for langt nord, og da jeg fant en post ved en stein (tydeligvis en «uoffisiell» en, posten lå ved kolle) glemte jeg tydeligvis å sjekke koden.

Prøvde å skjerpe meg videre, tross at jeg var lynende forbanna på og lei av meg selv. De 3 neste strekkene ble litt hakkete, spesielt til 8.post, men fikk en bra periode derfra til passering. Ut fra passering var det imidlertid på’n igjen med en dårlig retning. Visste jeg tapte masse gjennom grøntfeltet ned til stien, og resten av løpet ble mye hetsing.
Utrolig skuffa og sint på meg selv for å ødelegge løpet med en slik feil.

Må nok vurdere seriøst hva jeg skal gjøre framover. Så ustabilt som jeg har løpt i vår og sommer, har jeg lite i nærheten av et landslag å gjøre. Jeg må nok derfor vurdere nøye om jeg fortsatt skal gjøre et forsøk på å kvalifisere meg til VM, eller heller ta en pause og prøve å legge en langsiktig plan for å komme til tilbake på OK nivå. Orientering er uansett ikke gøy når man tydeligvis kan finne på hva som helst underveis.
Vis kommentarer (4)
 
O-festivalen mellomdistanse (24.06.2018) O-festivalen mellomdistanse (24.06.2018)