Sørlandskarusell Evjemoen (19.06.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Evjemoen
Arrangør: Otra IL
Land: Norge
Distanse: 6.61 km
Tid: 48:23
Gj.sn. HR: 156
Maksimum HR: 165
Løp moderat hardt. Fokus på enkle løsninger og blikkbruk.

1) Litt unødvendig høyresving i starten av strekket. Ikke godt nok bilde av postrommet og klatra opp litt for tidlig og måtte ned igjen.
3) Greit ut til veien. Der burde jeg nok helst fulgt veien litt til høyre til neste stripe med "passerbart" vann. Men tapte uansett mest på gjennomføringa. Lot meg nok stresse litt av mye tuer som gjorde det tregt ved bekkekryssinga. Etter å ha kommet meg opp og begynt å løpe på retning mot den store myra, fikk jeg plutselig en tanke om at jeg kunne være for langt til venstre. Begynte å korrigere litt høyre, og løp vel egentlig mer eller mindre på måfå de neste hundre meterne. Da myra aldri dukket opp, måtte jeg til slutt finne fram kart og kompass og konstatere at jeg var kommet for langt til høyre. Gikk nok minst et minutt mer enn idealtida på dette strekket.
4) OK, men hadde kanskje vært bedre med en slak høyresving i starten av strekket.
5) Fikk ikke helt tak på kurvebildet inn mot posten.
9) Tenkte egentlig runde til høyre for den første kollen, men begynte å løpe litt mye rett på, og der var det såpass tett at over kollen virka som det eneste fornuftige.
10) Løp til steinen først.

Ikke helt patent start, og virkelig tilbake til "gamle synder" på 3.strekket. Imidlertid fornøyd med at jeg kom meg på rett spor igjen og avslutta bra.
Vis kommentarer (0)
 
Sørlandskarusell Evjemoen (19.06.2018) Sørlandskarusell Evjemoen (19.06.2018)