WC mellom (30.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Grindelwald Dirrenberg
Land: Sveits
Disiplin: Mellomdistanse
Målet var å gjennomføre offensivt og med selvtillit. Sleit litt med å få den store tryggheten på oppgaven før start, men trodde jeg hadde en god nok plan til at det kunne gå.

1) +34 (21) Greit bort til det store søkket. Havna deretter lenger ned enn planlagt, ble usikker, og mye nøling før jeg fikk øye på bygningen sør for posten (som jeg ikke hadde sett på kartet)
2) +16 (24) Bort til bygningen. Tenkte se etter kolle til høyre og hjørneskrent til venstre. Hadde også sett at posten lå på et platå. Grei plan, men ble likevel for mye nøling ned lia.
3) +11 (11) Så høydepunkt og kolle foran posten. OK.
4) +15 (12) Skulle bort til bekken, men ble løpende for langt til venstre blant steinene. Greit inn i posten.
5) +47 (8) Hadde vært for usikker hittil til å utnytte motbakkene til å kikke på langstrekket, så måtte stoppe på posten for å få oversikt. Litt dårlig utgang. Ellers greit. Sikta inn posten vha kurvebildet rundt.
6) +3 (4) Ut langs kanten, styrte inn i posten vha høydepuntket i NV.
7) +16 (6) Retning mot kanten, forbi kollen, holdt høyden litt, deretter ned mot platået og fulgte dette til søkket.
8) +13 (15) Over skrenten. Sikta inn posten vha nesa nedenfor og skrenten da jeg nærma meg. OK, men er for treg når bakkene blir så bratte.
9) +15 (10) Hadde egentlig tenkt å dra rett på, men kom opp i veisvingen og valgte å følge veien rundt. Tror det var greit.
10) +6 (2) Retning mot kanten, opp, forbi kollen, mer opp, ut ryggen og ned i søkket.
11) +4 (6) Retning mot kanten. Stoppa på toppen for å få en god kurs. Så posten da jeg kom ned på flata.
12) +17 (22) Retning mot kollen med skrenter. Tapte på å løpe til venstre for denne i stedet for i den hvite skogen til høyre.
13) +16 (24) Hadde tenkt å løpe rett på, men ombestemte meg ute på veien. Venstre var nok ikke så altfor dumt, men tapte selvsagt på utgangen.
14) +15 (22) Retning, men ble usikker på hvilken som var hvilken av stein og koller på toppen og fikk en sving inn i posten.
15) +8 (13) Til venstre for stein og kolle, deretter ned under skrent. Enkel plan, men likevel nøling ned mot posten.
16) +37 (31) Planen var skrått ned på veien, ned den gule og inn. Men begynte av en eller annen grunn å holde høyden i stedet, fikk en mye brattere nedstigning og måtte i tillegg revurdere hvordan jeg skulle ta posten. Håpløst.
17) +12 (32) Så sadelen jeg skulle opp i tidlig, men klarte å sette meg dønn fast i piggtrådgjerdet tidlig på strekket (+10 sek)
18) +35 (30) Hadde en god plan, men løp altfor defensivt og nølende fordi jeg var redd for å gjøre en dum feil på slutten. I tillegg håpløs trappeløping helt til jeg innså at jeg bare kunne løpe på siden av trappa...
19) +4 (27) Merka løype, men likevel litt nølende fordi jeg var redd for å overse posten.
M) +1 (4)

Perioden fra 6 til 11 var grei, men ellers var ikke løpet så mye å skryte av. Mangla rett og slett nok tro på meg selv i skrålia, nølte altfor mye, og siste del begynte jeg også å gjøre dumme feil som å endre veivalg til 13. og ikke minst 16., samt køle fælt med piggtråden til 17. Må rett og slett blir bedre til å løpe bra også i terreng jeg ikke har forberedt meg så godt på - det er jo i bunn og grunn det samme man skal ut å gjøre. Ser også at jeg tapte fysisk til de beste når det ble veldig bratt, mens jeg hang bedre med i de slakere partiene, selv om møre bein etter gårsdagen nok påvirka toppfarta litt også her, spesielt utfor.

Helga ble dermed en litt blanda avslutning på det som tross alt har vært en sesong over all forventning.

http://www.tulospalvelu.fi/gps/20170930_WCF-M_W/
Vis kommentarer (0)
 
WC mellom (30.09.2017) WC mellom (30.09.2017)