WC lang (29.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Grindelwald Nodhalten
Land: Sveits
Disiplin: Langdistanse
Første internasjonale langdistanse siden VM i Trondheim. Litt usikker på hva vi gikk til terreng- og løypemessig, og hovedmålet var å få til et solid gjennomført løp.

1) +33 (15) Bratt og undervegetasjon. Bare å klamre seg fast hvis man ikke ville rause utfor. Ville ha grøftesvingen som utgangspunkt. Lettere enn venta derfra pga god sikt så man så bort til kollen før posten.
2) +27 (15) Tenkte det så fint ut ned søkket til venstre for skrenten. Da jeg kom ned på veien, så jeg at det var best å bruke søkket ned mot posten, så ble litt på tvers her.
3) +44 (9) Slapp meg litt for mye ned ut fra posten, så jeg måtte litt unødvendig opp på stien. Knota litt med passeringa av det første søkket etter stien. Deretter ok.
4) +24 (9) Ut til den gule stripa, over i søkket, ned til høydepunktet og bort. Kontrollert og forsiktig.
5) +39 (14) Burde dratt mer opp i starten for å unngå de to søkkene. Holdt høyden inn mot posten. Så skjermen tidlig.
6) +75 (10) Stod noen sekunder og vurderte høyre vs venstre. Total høydeforskjell + veldig steinete og bratt ned mot posten ovenifra ble utslagsgivende. Tapte imidlertid på å løp helt bort til veisvingen i starten og ikke kutte mellom forbudområdene. Greit inn stien og opp ved steinene inn mot posten.
7) +2.51 (77) Retning til stien. Trodde jeg så den lille gropa, men det var det visst ikke... Valgte så feil vei for å leite etter posten, og da går tida fort i skrålia. Leste meg inn ved høydepunktet rett øst for ringkanten.
8) +41 (7) Veldig gåen i beina og sleit med å løpe fort nedover. Tror det var greit å bruke stien inn mot posten, men mista den et stykke og nølte mye.
9) +73 (3) Valgte venstre fordi jeg ikke klarte å få skikkelig oversikt over høyrealternativene. Tapte på å ikke skrå siste del opp mot veien. Forsiktig ned lia på slutten, men rett i.
10) +6 (2) Fant et fint tråkk ut mot jordet. Etter at det hadde føltes som alt gikk i slow motion hittil i løypa, følte jeg for første gang at det var litt trøkk i beina. Kanskje fordi jeg var kommet litt lavere i terrenget?
11) +2 (3) OK
12) +16 (6) Bare å jobbe jevnt og trutt
13) +6 (2) Hus, stein, så grønten ved posten, men glad da skjermen dukka opp.
14) +11 (2) Så den første store steinen på ganske lang avstand
15) +10 (5) Litt forsiktig inn mot posten, men rett i.
16) +21 (31) Bra plan, men begynte å tenke litt for mye da jeg kom til det gule søkket og det ikke så ut helt som jeg hadde tenkt. Kom litt langt ned og måtte en del opp inn mot posten.
17) +8 (8) OK
M) +15 (12) OK

Var relativt fornøyd da jeg kom i mål siden avslutningen var ganske bra, både teknisk og fysisk. Men 2.45min-bommen på 7.post var selvsagt ikke bra, og ser også at jeg generelt var for forsiktig i orienteringa, spesielt første del av løypa. Men uten bommen på 7.post måtte jeg nok sagt meg rimelig fornøyd fornøyd, er nok rett og slett ikke så mye bedre i dette terrenget pr. nå.

http://www.tulospalvelu.fi/gps/20170929_WCF-L_W/
Vis kommentarer (0)
 
WC lang (29.09.2017) WC lang (29.09.2017)