Agderkarusellen løp 12 (11.08.2021)
Kategori: Kart
Kart/område: Timenes
Arrangør: OK Sør
Land: Norway
Disiplin: Mellom
Distanse: 5.62 km
Tid: 50:47
Dette mestret jeg dårlig. Etter rot med stier som ikke er på kartet og dermed unøyaktigheter til 3 og 4 så mister jeg helt troen på at jeg kan orientere, og derfra er det ganske bekmørkt hele veien til mål.

S-1: Fant jo forsåvidt posten greit, men valgte feil plan. Skulle jo gått venstre gjennom sadelen, truffet skrenten og tatt posten sikkert på den måten.
1-2: Greit. Rotete og steinet bunn. Vanskelig å løpe første del av strekket. Enkel post.
2-3: Ble lurt av en ny sti som ikke er på kartet. Det skjønte jeg vel etter ca 1 min løping, men det var helt greit å fortsette på den stien. Opp mot posten så mister jeg kontrollen da jeg kommer opp til pyttene på kartet. Ingen av disse pyttene fantes, og jeg fikk ikke med meg søkket mot pytten i nordkanten av postsirkelen. Dermed løp jeg videre inn i feil søkk (jeg løp sørover på vestsiden av posten selv om jeg trodde jeg fremdeles var på vei mot posten). Bruker veldig lang tid på relokalisering, og stoler ikke på meg selv.
3-4: Planla å gå venstre rundt siste kollen, men blir dratt mot høyre. Stopper og løper tilbake til opprinnelig plan. Ser ikke posten som er godt gjemt mellom kollen og skrenten sør i postringen.
4-5: Jeg trodde jeg hadde kontroll inn mot posten her, men det hadde jeg helt klart ikke. Jeg forstår vel fremdeles ikke kurvebildet helt her..
5-6: Sjekker ikke kompass. Kommer opp til den tydelige skrenten SØ for post 6, likevel klarer jeg ikke overbevise meg selv om jeg har kommet så skjevt. Bruker unødvendig lang tid før jeg aksepterer hvor feil jeg har løpt.
6-7: Ganske bra.
7-8: Jeg fulgte planen, men det hadde vært smartere å holde venstre helt inn mot posten istedenfor å løpe over kollen i forkant.
8-9: Burde planlagt bedre slik at jeg hadde valgt traseen litt lenger mot høyre.
9-10: Da jeg kom fram til myra rett før posten så så jeg skrenten rett sør for posten. Likevel måtte jeg bruke litt tid på overbevise meg selv om at jeg skulle løpe helt rundt skrenten før jeg kunne hente posten. Det er akkurat som at jeg nekter å tro på at jeg ikke har løpt perfekt – og det er jo merkelig mtp hvor håpløst jeg orienterte her...
10-11: Tungt. Løp feil i stikrysset. Mistet all motivasjon. Irriterte meg over nye stier som sikkert hadde vært bedre å følge enn å krysse myra før posten.
11-12: Treigt.
12-13: Følte jeg hadde full kontroll her. Valgte å gå ganske høyt på kollen slik at jeg ikke skulle runde på nedsiden av posten. Trodde jeg hadde full kontroll på skrentene, men likevel kom jeg *alt* for lavt. Posten ligger riktig, men jeg kan ikke tro at skrentene er tegnet riktig.
Vis kommentarer (0)
 
Agderkarusellen løp 12 (11.08.2021) Agderkarusellen løp 12 (11.08.2021)