Langdistanse Gillingsrød (27.07.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Gillingsrød
Arrangør: WOC2019
Land: Norge
Distanse: 9.96 km
Tid: 70:48
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 165
Planen var å løpe hardt, men littegrann under full konkurransefart.

1) Så ganske raskt noe jeg syntes så ut som en grei trasé litt til høyre for streken. Burde styrt unna skrentene nord for 11-tallet. Veik kanskje litt mye fra streken i det påfølgende partiet, men var oppsatt på å unngå flest mulig kanter. Bra kontroll inn mot posten.
2) Bra kontroll
3) Trodde jeg lå litt nærmere streken i starten av strekket, og burde dratt helt ut på slepet når jeg først var så langt høyre som jeg var. Grei gjennomføring siste del av strekket.
4) Lot meg påvirke litt av det som så ut som et stort søkk i terrenget. Må lære meg at kompasset er sjefen. Stoppa 30 meter før posten før jeg fikk øye på høydepunkt og merkebånd litt nede til venstre.
5) Vurderte også venstre. Burde muligens løpt mer direkte mot vannet. Burde også brukt stien inn fra den store stien istf å løpe i myra. Liten sving inn i posten: Så steinen, men tenkte først den var for liten til å være kartlagt.
6) OK til jeg nærma meg posten. Stoppa først et høydepunkt for tidlig.
7) Veldig usikker på om det var verdt å løpe såpass i feil retning som jeg gjorde i starten for å få litt sti. Burde uansett holdt mer høyre i starten og unngått myr og grøft ut til stien. Ikke helt ideell trasé langs myrdraget over åsen. Skaffa meg greit et siste sikre sikre med 2 ganger gulflekk og høydepunkt nedenfor inn mot posten, derfor litt sløvt å likevel havne for langt til høyre.
8) Vurderte rundt høyre. Grei gjennomføring.

Fortsatt noen småting å jobbe med både mtp vei- og trasévalg, og posttagning, men likevel ganske fornøyd med gjennomføringa totalt sett.
Skjul kommentarer (2)
tophat jr : Hei! Alltid moro og lærerikt å studere dine traseer og lese dine utfyllende og forståelige kommentarer. Generelt synes jeg du bekrefter et meget høyt o-tekniks nivå med denne økta, selv om du (som du påpeker selv) har enda mere "inne". Håper virkelig du klarer å få "alt" ut om et par uker. 1) Når du først velger sti i starten (og greit nok det), hvorfor ikke sikte mellom 11 tallet og postringen for post 11? God plass til å treffe mellom stupene vest for post 11, og traseen videre ser flat og rask ut. 3) Enig i din egen kommentar, du burde siktet på slepet og dratt ut til dette bevisst og uten å nøle. 5) Tror veivalget ditt er riktig, lyngen er høy selv om Gillingsrød er et fint terrengområde, og rett på gir flere kanter som reduserer farten. 7) Synes dette veivalget ser defensivt ut, ja for defensivt. Liker ikke helt inngangen til posten som du får heller. G. Bergman og O. Lundanes, (etter min mening de to beste o-teknikere i slakt nordisk terreng noensinne) hadde iallfall løpt rett på her! (Har også selv løpt over disse kollene som du får rett på et par ganger og løpbarheten er ganske bra hele veien). 8) Bra, riktig!
Marianne: Takk for kommentarer! Tror forslaget ditt til 1.post hadde vært bra. Muligens litt mer knot ned til/på myra, men så slakere stigning opp igjen på andre siden. Og totalt sett kortere. Er selv usikker på hva som er best til 7., men synes det liknende strekket her: https://events.loggator.com/LD-men indikerer at rundt ikke er noe dårlig valg. Men enig i at inngangen i utgangspunktet ikke er spesielt innbydende.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Langdistanse Gillingsrød (27.07.2019) Langdistanse Gillingsrød (27.07.2019)