Høyøkt sprint, Lillesand (28.03.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Lillesand
Distanse: 3.45 km
Tid: 13:04
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 178
Tid fra starttrekant: 13:00

Lenge siden sprintøkt, så spent på form og fart. Valgte å kun varme opp på Springvannsheia for å få litt konkurransefølelse.
Taper på nøling ut av 2, men gjennomfører resten av strekket bra. Løper 2-4 godt. Taper noen sekunder på venstreveivalget mitt til 5. Til 6 er planen i utgangspunktet å løpe ned høyre i det andre krysset, men mye trafikk gjør at jeg mister kartkontakt og løper ned en gate for tidlig. Hadde jeg sett at trappen midtveis var åpen hadde jeg nok løpt rett på, men jeg vurderte høyre som best sammenliknet med rundt venstre. Bra 6-8. Manglende postskjerm på 8. post gjør at jeg stopper opp og sjekker om jeg har havnet feil, noe jeg taper flere sekunder på. Tidstap også da jeg nølte ned mot grusveien til 9. Velger feil utgang fra 9, da jeg først tenker å løpe inngang til 10 fra høyre, men ombestemmer meg halvveis. Taper også rundt 5s på selve 10. posten da jeg også stoppet opp og lette etter postskjerm. Løper bestemt og fort høyreveivalget mitt til 11, men taper nok litt på å overse trappen rett på. Gjennomfører rent teknisk fra 11-m, men tar det litt med ro pga. mye folk og trafikk.
Løper en helt grei gjennomføring totalt sett. Mye bra, spesielt i starten og slutten, men taper mye på feil veivalg på de lengre strekkene. Tror nok veivalgene til 6, 10 og 11 er preget at jeg har løpt dem før, og dermed dropper å vurdere andre veivalg opp mot dem. Taper også sekunder på manglende postskjerm noen steder. Relativt bra fysisk, men har fortsatt litt å jobbe med.
Vis kommentarer (0)
 
Høyøkt sprint, Lillesand (28.03.2021) Høyøkt sprint, Lillesand (28.03.2021)