O-intervaller, Grovane (03.09.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Grovane
Distanse: 5.77 km
Tid: 54:06
Gj.sn. HR: 141
Maksimum HR: 167
Litt ufokusert før start siden jeg hadde hørt skudd fra skogen, og lurte på om de dreiv med skyting utenfor skytebanene. Dette preget førstedraget litt. Fokus på finorientering inn i post.

Bra start med 1 og 2. 3 gikk også bra selv om jeg var litt usikker på nøyaktig hvor posten skulle ligge. Jeg så i tillegg et advarsel-skilt i det ene søkket, noe som preget fokuset. 4 begynner bra, men jeg møtte tidlig på et "advarsel skytebane" skilt til, ganske langt unna skytebanene tegnet på kartet. Mistet derfor kartkontakt og bommet naturlig nok på 4. Fant aldri steinen til 4, men ser på gps-en at jeg var innom. Til 6 ville nok rundt venstre lønt seg om myrene var litt finere. Tok feil stein som post pga varierende størrelse på steinene.

Bra retning til 7. Ut av 7 holdt jeg i utgangspunktet bra retning, men var ikke nøye nok ned i myra og måtte rette meg opp ut av myra igjen. Rent til 8 etter det. Bra til 9. Til 10 dro jeg opp på kollen i stedet for å løpe under skrentrekka. Litt usikker på hva som lønte seg, siden man må ta noe høyde uansett. Gjennomførte i hvert fall bra. Det åpne området til 11 var litt diffust, slik at jeg tolket det som lenger til høyre. Prøvde å rette dette opp, men skjønte noe var galt da jeg så høyden til høyre. Resten av strekket gikk bra. Parallellfeil til 12 der jeg blander skrenter, men taper lite. Kunne nok holdt litt mer til venstre for streken til 13.

Bra kontroll og flyt fra 14 til 16. 17 gikk bra frem til stien der jeg fulgte myra i stedet for (opptråkket myr). Hentet meg brukbart inn. Skrentene i postringen til 19 var ikke som på kartet. Feilleste skrenten før 20.

Mye småpirk gjennom hele økta, men selve feilene var ganske små. Kartkontakten bar preg av veldig ustabilt underlag og høyt gress. Totalt sett fornøyd med gjennomføringen.
Skjul kommentarer (1)
Hermine : Viktig å ikke la seg affisere av litt advarsel-skilt. Synes du jevnt over løper godt, kan kanskje bruke blikket enda mer fremover, da det ser ut som noen av nølingene/sleivene er i nærheten av større detaljer. Blir bra på NM!
Skriv ny kommentar
Lagre
 
O-intervaller, Grovane (03.09.2020)