Langdistanse Klepp (25.04.2020)
Kategori: Trening - høy intensitet
Land: Norge
Distanse: 12.45 km
Tid: 77:48
Fin langdistanse-trening! Lenge siden forrige gang jeg løp så langt. Av respekt for distansen prøvde jeg å finne en komfortabel langdistanse-fart samtidig som jeg hadde med meg energi-gel for å stå hele distansen.

Lei bom på 1.post. Parallellfeil der jeg trodde at jeg lå i myra under streken inn mot posten. Slakt høyre til 2.post var litt bedre, cirka ett halvt minutt. Veivalgene til 5.post ser ut til å skille ganske lite, men absolutt mulig at høyre-veivalget er litt bedre enn mitt veivalg. Litt dårlig gjennomføring siste halvdel til 11.post. Burde enten løpt myra eller mer rett-på. Dessuten en liten MP på 11.post. Ny MP på 15.post med påfølgende MP på 16.post. For øvrig noen traséer jeg ikke var fornøyd med underveis, men det er vanskelig å unngå.

Greit fornøyd med gjennomføringen totalt sett. Man har absolutt ikke råd til å gjøre store feil i denne relativt "enkle" terrengtypen, slik som til 1.post. På den andre siden var det bra at jeg klarte å omstille meg etter at jeg hadde gjort feilen. Følte aldri at det gikk spesielt fort, men klarte samtidig å flyte brukbart i terrenget. Bra trening og bra terreng! Ett drøyt minutt bak Wedege.
Vis kommentarer (0)
 
Langdistanse Klepp (25.04.2020) Langdistanse Klepp (25.04.2020)