NM mellomdistanse (14.09.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tjøme
Arrangør: OL Tønsberg og omegn
Land: Norge
Distanse: 4.46 km
Tid: 25:25
Etter å ha vært syk hele uka og ikke fått mulighet til å løpe langdistansen var jeg svært sugen på å få til noe stort på mellomdistansen. Håpte eller drømte absolutt om en medalje, men var mest innstilt på å gjøre en god teknisk jobb og heller forsøke å løpe fort der orienteringen var enkel.

Svak og defensiv åpning på løpet der jeg hadde for dårlig fokus og kartkontakt. La igjen 5-10sek på 1.post og 10-15sek på 2.post. Stabil løping videre fram til 8.post. Dårlig gjennomføring til 9.post, spesielt siste halvdel av strekket der jeg løp vinglete og fikk en sving inn mot posten. Tapte omtrent 10sek inn i posten. Stabil løping igjen fram til 15.post. Lå her på 5.plass, kun 6 og 10sek bak Jonsson (sølv) og Holt (bronse). Til 16.post gjorde jeg en stor parallellfeil og tapte 30-40sek. Visste jeg lå til høyre for streken ut av posten, men trodde jeg klarte å kompensere nok til at jeg lå under nesen. Lå under en høyde for langt til høyre og trodde faktisk jeg lå under streken helt fram til jeg kom ut på stien. Leste meg deretter inn på det grønne, men innså ikke før jeg så gps-en hvor mye jeg faktisk tapte. Dårlig teknisk løping avslutningsvis der jeg la igjen omtrent 10sek på henholdsvis 18.post og 19.post.

Svært skuffet over sisterunden min og spesielt skuffet over at jeg ikke tar meg tiden til å orientere slik jeg kan. Hadde helt klart for dårlig balanse mellom finorientering og forenkling på sisterunden. Med en normal god sisterunde kunne jeg absolutt vært med å kjempet om en medalje, selv med den dårlige starten min, men det hjelper fint lite når jeg løp så dårlig på sisterunden. 9.plass, 3.02 bak Kasper Fosser.
Vis kommentarer (0)
 
NM mellomdistanse (14.09.2019) NM mellomdistanse (14.09.2019)