NM jr. stafett - 3.etappe (23.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gallis
Arrangør: Sandefjord OK
Land: Norge
Distanse: 6.31 km
Tid: 38:58
Et av sesongens store mål: NM jr. stafett med Marius P og Marius A. Et lag som absolutt er godt nok til å ta medalje. Gledet meg til å ha litt ekstra ansvar på laget og løpe sisteetappe.

Marius og Marius gjorde jobben på de to første etappene og sendte meg ut som nr.4, like bak Asker, Nydalen og Freidig. Hadde egen gafling i begynnelsen, men så konkurrentene på vei til 2. og 3.post. Burde løpt mye mer direkte til 3.post og på den måten utnyttet gaflingen min. I stedet ble jeg med de andre løperne for langt nord. Nølte dessuten litt inne i det grønne før 3.post sammen med Freidig og mistet dermed kontakten med Nydalen og Asker. Løp en svært dårlig trasé til 5.post sammen med Freidig og tapte mye tid. Sneiet rett forbi 7.post og bommet et lite minutt. Var sikker på at jeg lå som nr.4, men når jeg kom inn på passering fikk jeg vite at jeg lå som nr.3, 2min bak Asker og Nydalen, men 1min foran Freidig. Holdt hodet sånn noenlunde kaldt på sisterunden og kunne løpe inn til bronsemedalje! Et drøyt minutt bak Asker og Nydalen.

Ikke fornøyd med den tekniske gjennomføringen i dag! Slet også i dag med å få kart og terreng til å stemme. Gjorde mange mindre feil hele veien, men klarte å unngå de store feilene. På NM er det medaljene som teller og da er det deilig at det holdt til en bronsemedalje i dag. Ekstra gøy å kunne dele denne medaljen med Marius Pytten og Marius Aurebekk - to personer jeg har trent svært mye med de siste årene og NM jr. stafett har dermed vært et naturlig mål for oss.
Vis kommentarer (0)
 
NM jr. stafett - 3.etappe (23.09.2018) NM jr. stafett - 3.etappe (23.09.2018)