SM Lang (26.08.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Grovane
Arrangør: Vindbjart
Land: Norge
Distanse: 6.98 km
Tid: 59:11
Kommer fint inn i orienteringen og plukker de første postene enkelt. Står deretter lenge på 3.posten for å ta ut veivalget til 4.post. Ser ingen andre alternativer enn rett på (brukte antakelig for mye energi på å studere trasévalg). Gjennomfører greit første halvdel av strekket, men taper nok rundt et minutt på gjennomføringen siste halvdel. Er for øvrig overbevist om at rundtveivalget til venstre på vei er rundt et minutt raskere enn rett på.

OK videre i det grønne. Overraskende fin bunn der, men litt dårlig sikt. Bruker litt tid på 6.posten til å ta ut veivalget til 7.post. Havner igjen på en rett på variant. Gjennomfører ikke helt bra midtveis, men ikke helt krise heller. Tror kanskje sti til høyre kunne vært ganske bra, men vanskelig å si når man ikke har mye å sammenlikne mot.

Kult område 7-10, men litt sliten og ting går dermed kun på det jevne. Prøver å finne noen rundt alternativer til 11.post, men skjønner raskt at rett på er eneste mulighet her (Ståle løp for øvrig ganske fort på venstreveivalget). Begynner å bli litt umotivert og sliten av det tungløpte terrenget og tar meg dermed ikke tid til å gjennomføre strekket ordentlig. Taper sikkert rundt 1min på gjennomføringen.

Tja. Kom meg gjennom løypa greit nok, men merker at jeg ikke er sterk nok til å løpe ordentlig fort når terrenget blir så tungt som i dag og distansen såpass lang. Blir dermed litt umotivert etterhvert. Ingen åpenbare feil, men nok en gang store problemer med å se ulike veivalg og vurdere hvilke som lønner seg. Jevnt over litt for dårlig gjennomføring i dag, delvis pga. dalende motivasjon.
Vis kommentarer (0)
 
SM Lang (26.08.2017) SM Lang (26.08.2017)