O-festivalen langdistanse (24.06.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kåsen
Arrangør: Freidig
Land: Norge
Distanse: 8.71 km
Tid: 56:38
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 190
Gledet meg til et nytt teknisk krevende løp i kult terreng. Etter å ha sett kartoppslag på arena fikk jeg nesten sjokk når jeg så hvor mye stein det var på kartet. Var innstilt på å ta meg så god som jeg trengte for å gjennomføre strekkene bra. Skjønte allerede start at et godt teknisk løp ville føre en høyt opp på resultatlisten.

Litt vinglete løping til 2.post, samt en liten runde i ringen, men klarte å begrense tidstapet til 30sek. Følte jeg løp ganske vinglete til 3.post også, men følelsen var kanskje dårligere enn virkeligheten. Tror veivalget på langstrekket er bra, men kanskje det går an å utnytte elvene i større grad for å spare litt høyde. Tapte opp mot et minutt sammenliknet med de beste opp bakken inn mot posten på ren løping, samt at jeg fikk en liten sving. Dårlig gjennomføring til 7.post. Tar en grei kurs, men har lite kontroll siste halvdel og må sette ned farten betydelig. Får også en liten sving inn i posten. Taper ca. 30sek totalt. Resten av løypa er egentlig veldig bra gjennomført! Litt vinglete løping til 13.post, men ingen stor greie.

Veldig gøy å få til et nytt godt løp! Spesielt fornøyd med den tekniske gjennomføringen i dag. Veldig lite postbom/tidstap (1min totalt cirka). Den fysiske formen var ikke eksepsjonell, men stigende mot slutten av løpet. God trygghet når jeg løp sammen med Erling siste halvdel av løpet. Det var spesielt digg å ha noen som pushet farten litt da jeg var ganske sliten. Gøy med ny 2.plass! 5min bak Kasper er ganske mye, men samtidig så mye dårligere jeg er enn han fysisk per nå.
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen langdistanse (24.06.2017) O-festivalen langdistanse (24.06.2017)