NM sprint - finale (03.06.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hamar sentrum
Arrangør: Hamar OK
Land: Norge
Distanse: 3.43 km
Tid: 13:20
Gj.sn. HR: 183
Maksimum HR: 193
Ingen forventninger til finalen annet enn å gjennomføre et godt teknisk løp. Var litt sugen på en topp-10 plassering for å få litt poeng i NC, men først og fremst et godt teknisk løp. Teknikken stod altså i fokus. Ligge på forskudd, lese hele strekket, se etter sperringer og gjennomføre veivalgene var det jeg skulle gjøre konsekvent hele veien.

Gjennomfører et meget solid løp! Gjør gode vurderinger underveis og løper med en fin flyt. De fleste veivalgene er svært gode, men tapte et par sekunder på veivalget til 17.post. Samtlige veivalg til 13, 14 og 15 ser ganske jevne ut i ettertid. Tror det viktigste var gjennomføringen på mange strekk i dag.

Veldig fornøyd med dette løpet forutsetningene tatt i betraktning. Minimalt med sprinttrening og første sprintkonkurranse for våren gjorde at jeg ikke hadde så store forhåpninger til dette løpet. Nesten ingen trening i April på grunn av sykdom gjorde at formen ikke var strålende, men heldigvis ikke håpløs heller.

8.plass, 1:11 bak Kasper som har løpt som et dyr!
Fryktelig jevnt foran meg, kanskje litt lett løype. Koste meg uansett veldig! Kun 13 sek opp til bronse. Gøy å se at det ikke er lenger opp til medalje selv med litt dårlig form og svært lite sprinttrening.
Vis kommentarer (0)
 
NM sprint - finale (03.06.2017) NM sprint - finale (03.06.2017)