Mellomdistanse Heidalen (20.05.2017)
Kategori: Trening - høy intensitet
Arrangør: IK Grane
Land: Norge
Distanse: 3.86 km
Tid: 29:51
Gj.sn. HR: 185
Maksimum HR: 193
Første hardøkt på kart på nesten to måneder pga. ulike sykdomsproblemer. Ikke noe annet fokus for økta enn å holde god kartkontakt og kjempe hele veien.

De fem første postene er meget lettløpte og kommer som perler på snor. Gjennomfører sjette-strekket greit, men tror en svak høyre bue hadde vært bedre. Litt usikker på veivalget til syvende post, men kunne uansett løpt i skogen ut til stien i stedet for å løpe i myra.

Begynner virkelig å bli sliten etter syvende post. Stopper opp litt for tidlig ved åttende post, men skjønner tegninga relativt kjapt. Burde uansett løpt høyre. Gjennomfører niende strekket fint, men knoter unødvendig inn i posten. Tiende post går greit, men det kan være en venstre-variant innom myra kan være vel så bra. Dårlige greier midtveis til ellevte. Tolv er bra. Stygg bom til trettende. Usikker på veivalget, kanskje høyre var litt bedre. Avslutningsvis finner jeg de siste postene greit med unntak av syttende post, men er helt sluttkjørt. Faller stadig vekk og sliter fælt med å mobilisere.

Totalt tidstap på ca. 1,5 min. Løper greit teknisk hele veien, men når jeg begynte å bli sliten gjorde jeg stadig flere småfeil inn mot postene. Noen veivalg/traseer som kunne vært litt bedre noen steder, men ingen krise. Nr.3 av de som løp i dag, 1.25 bak Irgens og 1.05 bak Pytten. Absolutt ikke helt håpløst forutsetningene tatt i betraktning. Med litt overskudd inn mot neste helg skal det bli gøy å se hvordan jeg kan hevde meg i norgescupen.
Vis kommentarer (0)
 
Mellomdistanse Heidalen (20.05.2017) Mellomdistanse Heidalen (20.05.2017)