TV-Cup #2 - del 2 (18.01.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sommerro
Arrangør: KOK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 3.29 km
Tid: 24:27
Gj.sn. HR: 184
Maksimum HR: 192
Fellesstart med kartbytte. Første sløyfen var gaflet med sommerfugl-gafling, andre sløyfen var ugaflet.

På kartbyttet fikk jeg høre at jeg lå som nr.2, ca. 40 sek bak Vegard. Bestemte meg derfor for å gjøre jobben skikkelig på denne runden, i håp om at jeg skulle komme opp til Vegard.

Legger første post i kurva og ser lykta til Vegard et stykke foran. Gjennomfører langstrekket til 2.post veldig bra, med Holger og Christian på slep. Inn mot posten ser jeg Vegard foran meg. Når han i tillegg bommer litt på posten er vi samlet alle fire. Videre er Vegard klart piggest av oss og han får derfor gjøre jobben i front, med oss på slep. På stien til 9.post blir tempoet satt opp betraktelig, men når Vegard og Christian løper ut av stien, ned mot vannet, benytter jeg muligheten til å smette forbi. Får med meg Holger. Skjønner deretter at det oss to som skal gjøre opp om seieren. Tar kommandoen på de korte strekkene før jeg bestemmer meg for å løpe ned til jordet og trøkker hardt bort til siste post. Ser at luken er stor nok, men løper likevel som en gal ned til mål for å være sikker. Deilig!

Veldig bra gjennomført fellesstart-løp. Ligger litt bak i rekken i starten av løpet. Kommer meg deretter gjennom sommerfuglen greit og går ut i tet. Taper så litt tid til Vegard inn mot kartbytte, men løper meg opp på sisterunden. Avslutningsvis smetter jeg forbi Vegard og Christian når de gjør feil før jeg rykker i fra Holger med et eget veivalg. Magisk!
Ekstra artig at jeg klarte å dra seieren i land med en sliten kropp!
Vis kommentarer (1)
 
TV-Cup #2 - del 2 (18.01.2017) TV-Cup #2 - del 2 (18.01.2017)