BananaBoys O-weekend mellomdistanse (15.10.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Trollhetta sør
Arrangør: BananaBoys/OK Moss
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.94 km
Tid: 38:18
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 170
Første økt med "fri fart" siden NM, så spent på formen, både fysisk og o-teknisk, og om jeg ville klare å skru av alle "vær forsiktig med ditt og datt" jeg har løpt med den siste måneden.

1) Greit fram til stupet midtveis. Veldig nølende siste del. Turte ikke stole på retning og egen orientering. Surra meg i posten etter hvert.
2) Retning. OK, men nølende.
3) Visste at det var et klart skille i terrenget før/etter posten, så turte i større grad stole på kompasset. Kom litt for høyt, men snudde meg og så posten.
4) Enkelt første del. Litt distrahert av at jeg stadig ville orientere mot 10.post, så litt nølende til jeg var forbi der, og klarte å være litt med bestemt på retningen og stole på at kollene ville dukke opp ned mot posten.
5) Retning og kontroll med myr, sti og koller underveis.
6) La meg litt til høyre for å komme til høyre for kollen m.m. etter slepet, men ble likevel, idiotisk nok, forleda til å løpe til venstre for denne kollen. Tett tynningshogst ned mot det grønne søkket. Greit til høyre for kollene og ned i posten.
7) Litt usikker på om jeg skulle dra opp eller ned. Ble liggende og slure for lenge nede i stein og kvist før jeg kom meg ordentlig opp til bedre løpbarhet. God kontroll ned søkket til posten.
8) Et øyeblikk i ferd med å orientere fra 8.-9., før jeg så at det var et kortstrekk til, og at det så bra ut å løpe ned på veien.
9) Burde nok bare dratt rett på, og vurderte det, men ble frista av slepet. Havna imidlertid enda mer til høyre enn planlagt, og ble dermed til at jeg tok med meg hele svingen på slepet. Prøvde å treffe passasjene i "etasjene" opp mot posten.
10) Bra på retning første del, men fikk plutselig for meg å svinge bortom myra før posten, noe som bare førte til at jeg ikke klarte å vinkle ordentlig derfra og kom for langt til høyre.
11) Litt på etterskudd ut fra posten, men greit etter det.
12) Retning
13) Slepet til krysset og så retning opp i posten.
14) Litt dårlig utgang. Fulgte figurgrensa mot posten.
15) Igjen litt på etterskudd og unødvendig knot i utgangen før jeg kom meg ned på flata. Greit resten av strekket.
16) Slapp meg litt unødvendig langt ned/til høyre i søkket midtveis.

Absolutt sett ikke et veldig bra løp, med litt for mye nøling, spesielt første del, noen dumme innfall/vuderinger underveis, og generelt litt for mye på etterskudd med postutgangene. Fysisk veldig rustent første del, men følte jeg klarte å presse ganske bra siste del, selv om beina fortsatt var betydelig mer seige enn raske. Allikevel greit fornøyd mtp inngangen til løpet, og gøy å være i gang igjen med å løpe o-løp.
Vis kommentarer (0)
 
BananaBoys O-weekend mellomdistanse (15.10.2022) BananaBoys O-weekend mellomdistanse (15.10.2022)