O-intervall/postplukk Gullknapp (20.08.2022)
Kategori: Trening
Kart/område: Granestua
Land: Norge
Distanse: 6.7 km
Tid: 64:33
Gj.sn. HR: 146
Maksimum HR: 163
Spent på i hvilken grad ryggen, som har vært vond den siste uka, ville være med på ei moderat hardøkt. Men tenkte dette var ei økt som kunne gi bra o-teknisk utbytte uansett tempo, så ville ikke stresse med farta. Endte vel opp med "vanlig" moderat hardøkt-tempo oppover/der det var fin bunn, og litt lavere fart og intensitet utfor/der det var veldig ulendt. Fokus på plan, retning og å løpe videre om jeg var rimelig sikker (ingen postmarkeringer).

S-11 (14.44min):
Grei start. Glei litt langt ned mot det store søkket inn i 3.post. mulig jeg kunne holdt høyden bedre til 8.post, og burde iallfall tatt mindre høyde ut av 9.

S-23 (15.41min):
Litt nøling på 13. fordi jeg først trodde jeg skulle til en skrent. Litt irriterende plassering av postnr på kartet til 16. Tett i søkket til 17., så burde nok løpt ryggen/kollen der. Mulig jeg burde løpt i lia til 18. Grei kontroll, men knotete gjennomføring til 21. og 22.

S-M (28.07min):
Kom litt lavt inn i 24. og litt langt høyre mot 25. Endte opp med det jeg tror var greie traséer til 28. og 29. men litt knotete/etterskuddsvis gjennomføring. Dårlig ut av 30., der jeg klatra unødvendig over kollen i bunnen av søkket. Mulig jeg burde droppa å dra ut på stien til 34., siden det var veldig tett å komme seg av stien og ned i søkket, men veldig fint nede i selve søkket. Litt unødvendig bratt klatring opp i 35., siden jeg først hadde lest at posten lå under skrent. Greit resten.

Stort sett fin kontroll og grei gjennomføring, men tapte litt på knotete gjennomføring av enkelte strekk. Samtidig har terrenget såpass varierende løpbarhet at man nok uansett vil sette seg fast litt/stange litt i terrenget her og der. Dagens kanskje tøffeste utfordring å kjempe seg langs flystipa tilbake til bilen (ikke lenger noen åpninger i gjerdet der). Burde nok, sett i ettertid, avslutta også det siste draget på siste post og løpt stien på nordsiden tilbake.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall/postplukk Gullknapp (20.08.2022) O-intervall/postplukk Gullknapp (20.08.2022)