NM-trening (05.08.2022)
Kategori: Trening
Kart/område: Kraftkollen
Arrangør: Asker/Tyrving
Land: Norge
Distanse: 7.71 km
Tid: 68:06
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 160
Tenkte løpe økta som ei moderat hardøkt, men har vært helt håpløst øm/lemster/støl bak i legger og lår siden grusintervall på onsdag, så hadde en mistanke om at beina ikke ville være særlig vennlig innstilt til terrengløping generelt, og i raskere tempo spesielt, i dag. Men valgte likevel å gjøre et forsøk, siden det ikke er hver dag jeg befinner meg i nærheten av NM-relevant terreng.

Det viste seg raskt at beina ikke var egna til terrengløping i dag, men prøvde å løpe så fort de tillot uten at fokus på framdrift tok helt overhånd. Starta med en bom på 1.post, etter å slurva litt med å komme godt nok inn på kartet fra start. Grei kontroll videre til 2., 3. og 4., men veldig dårlig flyt løpsmessig. For dårlig plan til 5.

Finere bunn gjorde det litt lettere å løpe inn mot 7., men ble kanskje litt ivrig, for til 8. fikk jeg en kraftig smekk på fingerene etter en idiotfeil. Hadde kontroll da jeg passerte stien, men da jeg kom til grøntområdet med grøfter, fikk jeg plutselig for meg at jeg hadde havna i grøntområdet til høyre for streken. Siden jeg ikke så "enden" på det, tenkte jeg at jeg var for langt til høyre, og dro mer venstre. Fikk teorien min bekrefta av det jeg oppfatta som en ganske bratt kant etter grøntområdet. Ante ugler i mosen da lite stemte over toppen, og fikk etter hvert øye på veien. Valgte da å dra helt ned til denne for å få et sikkert utgangspunkt.

Rimelig greit resten, bortsett fra at flyten løpsmessig fortsatt var dårlig.
Vis kommentarer (0)
 
NM-trening (05.08.2022) NM-trening (05.08.2022)