O-ringen etp.3 (27.07.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Uppsala
Land: Sverige
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.84 km
Tid: 16:07
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 175
Tok sjansen på et nytt forsøk på å løpe fort/hardt, siden den generelle formen tross løpene man/tirs, har beveget seg i riktig retning. Og for første gang denne uka var kroppen faktisk med på å ta i litt, så selv om jeg fortsatt er et stykke bak pre-forkjølelses-formen, synes jeg dette var positivt. Så de egentlig ganske begredelige 2 minuttene jeg var bak dagens vinner, kan nok fordeles rikelig på både dårlig/urutinert sprintløping og manglende løpsform på fast underlag, i tillegg til forkjølelsen. Dvs. i dag fikk jeg omtrent som fortjent mtp forberdelsene (eller rettere sagt mangelen på dem) på dette området.

1-5) Ikke nødvendigvis så hakkende gale veivalg, men litt nølende og usikker gjennomføring kosta meg 20-25 sek.
13) Dagens mest ergerlige. Så og starta greit (bortsett fra dårlig utgang) på høyreveivalget, men da jeg løp ned langs gjerdet, ble jeg plutselig usikker på om det var lov å løpe passasjen mellom bygning og forbudt område rett før den store veien. Området var skravert på løpskartet, noe som ga et litt annet visuelt inntrykk, men mest av alt skyldes feilen at jeg tenkte for mye som en skogsløper (fasit = terreng, dvs kartet kan være upresist, mens i sprint er jo fasit = kartet, og om terrenget er litt "upresist" er det bare å dure på hvis kartet sier "ja"). Rakk dessverre bare å vikle meg inn i disse tankene og ikke ut igjen, før en beslutning måtte tas, og endte opp med å løpe det jeg antar er dagens største S, og tapte 35-40 sek (inkl utgangen).
13) Overså venstreveivalget (+10-12 sek)
16-M) Park-o = mer velkjent for en som bikka sprint-toppen for rundt 15 år siden, men mangla bein/form til å slå om til en god sluttspurt.

Vis kommentarer (0)
 
O-ringen etp.3 (27.07.2022) O-ringen etp.3 (27.07.2022)