O-ringen etp.1 (25.07.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Nåsten
Land: Sverige
Disiplin: Lang mellomdistanse
Distanse: 7.88 km
Tid: 51:47
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 168
Ikke den oppladninga til løpet jeg hadde ønska, da årets første forkjølelse kom snikende for et par dager siden. Men følte meg bra nok til å gjøre et forsøk.

Merka fra start at kroppen hadde satt på en eller annen slags sperre mot å gå over 3.gir, men følte meg iallfall ikke direkte sjuk. Synes jeg fikk til en stabil innledning o-teknisk, før det gikk total ad undas til 8.post. Var på riktig vei, men så dukka det plutselig opp en stein jeg syntes var så stor at den "måtte" stå på kartet, noe som isåfall betydde at jeg hadde kommet en kolle for langt. Etter litt usikker rådslagning med meg selv, gikk jeg for alternativet at jeg hadde kommet for langt, og løp tilbake. Gikk nesten 2.30 min før jeg klarte å surre meg inn i posten her, og løp i tillegg helt galt ut av posten igjen, noe som fort kosta nye 45 sek.

På stien til 9. kom Lisa Risby og Sara Hagström tøffende bakfra. Gjorde et forsøk på å gire opp da de passerte, men det var kroppen lite med på i dag, så det ble å lunte videre i eget tempo. Videre ble det noen småslengere inn i enkelte poster, pluss en større glipp på 14.strekket.

Det positive fysisk, var at formen egentlig aldri ble verre, den var bare stabilt dårlig. Gjør nok et nytt forsøk i morgen, men er avhengig av en viss formstigning for at det virker fornuftig å fortsette. Plasseringsmessig ble det overraskende bra i dag (6.plass), men 8 min bak er nok en mer presis beskrivelse av løpets nivå.
Vis kommentarer (0)
 
O-ringen etp.1 (25.07.2022) O-ringen etp.1 (25.07.2022)