KOK sommercup #3 (12.07.2022)
Kategori: Trening
Kart/område: Jegersberg
Arrangør: KOK
Land: Norge
Distanse: 4.52 km
Tid: 33:33
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 162
Løp kontrollert hardt, men med fokus å likevel være 100% offensiv og "på" i orienteringa.

Grei start, men en anelse nølende i orienteringa. Totalt flopp til 5., der kombinasjonen av at jeg tenkte posten skulle ligge noen meter lenger ut på ryggen, og at skjermen hang litt skjult i et tre, gjorde at jeg passerte posten på kloss hold uten å se den. Burde sikkert begynt å se etter steinene e.l. tidligere, men siden det var så åpent i området, og jeg ikke så noen skjerm, var det lett å bli fullstendig rådvill. Fikk øye på den til slutt, men hadde da virra rundt i godt over minuttet.

Veldig oppgitt på meg selv da jeg løp videre, men prøvde å nullstille. Greit, men igjen litt nølende til 7. og 8., mens jeg tapte veldig mye på en elendig trasé med elendig gjennomføring til 9. Burde nok løpt venstre til 10., men tenkte det var maks enkelt å løpe høyre på stien. Løp imideltid litt for langt på stien, og tapte ytterligere litt tid på post 5/10.

Resten greit bortsett fra at jeg burde løpt mer rett på siste del av 15.strekket og ikke falt av retningen ut av 16.

Etter flere ganske middels økter i det siste, føler jeg at den dalende selvtilliten for alvor begynner å prege orienteringa. Selv om mye var greit i dag, om man ser bort fra post 5/10, var det likevel en følelse av usikkerhet og nøling over løpet. Så fokus på neste økt blir å late som man fortsatt kan dette her.
Vis kommentarer (0)
 
KOK sommercup #3 (12.07.2022) KOK sommercup #3 (12.07.2022)