O-intervall Kvåse (27.11.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Kvaase
Land: Norge
Distanse: 7.83 km
Tid: 77:38
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 164
Gafla o-intervall m/Håvard. Pausestrekk fra "drikkepost" til posten etter.

Fokus på å ligge på forskudd med inngang/utgang. Tenkte å løpe kontrollert, men med brukbart trøkk fysisk, men klarte vel egentlig bare det over tid på første drag, slik at intensiteten stort sett ble moderat. Antar forholdene må ta noe av skylda for dette - et tynt nysnølag som gjorde det litt tyngre/sleipere (og dermed også lengre dragtid), samt at snøen i terrenget ga en ganske konstant nedkjølende effekt mens man løp.

Et nytt hogstfelt m/flere observerte jegerposter, til 1.post, så droppa det planlagte venstreveivalget til 2.post for å skygge (kule-)banen fortest mulig. "Stempla" nok hakket for tidlig til 3.post. Ellers grei gjennomføring bortsett fra at jeg nok burde holdt med over stupet inn mot 6.post.

Grei start på 2.draget, men løp elendig til 10.post pga dårlig planlegging i utgangspunktet, samt at jeg forveksla noen stup og skrenter underveis, og dermed gjorde vondt verre. Litt nølende videre til 11., før jeg løp ok resten med unntak av inngangen til 14., der jeg havna et søkk lenger til venstre enn planlagt, men tenkte det var helt greit helt til jeg stod midt i ringen og ikke skjønte bæret av noen ting. Men full enighet om at kartet var litt rart her.

Bra start på 3.draget. Til 17. er det mulig jeg burde kommet meg over i søkket sør for 25.post med en gang, for å slippe bakken opp fra myra. Hadde også tenkt å følge det lille stitråkket ned til stien man kryssa drøyt 100m før posten, men mistenkte at jeg hadde mista det, og ble derfor ikke overraska da jeg leste meg sikkert inn på kollepartiene ved posten helt i nordøstkanten. Greit på de påfølgende kortstrekkene, men fikk en skikkelig down fysisk på vei opp i 20.posten, og forsøket på å gire opp siste del av draget, resulterte bare i en saftig parallellfeil til 22.

Innstilt på å avslutte med å være mer på hugget både o-teknisk og fysisk, og føler jeg klarte det bortsett fra noe svingete start og en liten fs på 27. Prøvde en siste oppgiring da Håvard kom bakfra og passerte meg på vei til 29., men resignerte litt i bakken opp mot mål (der jeg nok burde holdt meg over stupet jeg også).

Selv om absolutt ikke alt var bra, er jeg rimelig godt fornøyd med økta totalt sett. Tapte framfor alt på at jeg noen steder ikke var nøye nok med å finne gode traséer på strekkene, men ble nok her innimellom litt ekstra frista til å "forenkle" pga snø på kartet som gjorde børsting nødvendig for å se skikkelig.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Kvåse (27.11.2021) O-intervall Kvåse (27.11.2021)