KOK cola-cup #1 (18.11.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Bymarka
Arrangør: KOK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.56 km
Tid: 41:47
Gj.sn. HR: 156
Maksimum HR: 166
Planen var å løpe kontrollert hardt, med fokus på strekkplanlegging og å være offensiv/stole på planen inn mot posten. Men var veldig dau og lemster i lårene, så framdrifta i terrenget var ikke allverdens. Men har innsett at det beste man kan gjøre på slike dager er å legge seg i et tempo hvor løpinga flyter sånn tålelig, i stedet for å stresse med å prøve å løpe fort, gjerne med bomming, uflyt og frustrasjon som resultat.

Kanskje litt defensivt å løpe helt rundt til 1.post, ser uansett ut som høyre var best her. Greit videre, selv om jeg altså sleit med å få den store flyten løpsmessig, spesielt i perioden 7.- 11.post. Her var jeg heller ikke flink nok med å jobbe med å finne gode mikrotraséer, og ble bl.a. liggende litt lavt til 8. og ble for utålmodig til å holde kompassretningen første del av 9.strekket. Hakket bedre flyt løpsmessig da det ble litt mer stiløping siste del, og grei gjennomføring bortsett fra at jeg satte meg fast på vei ut til stien på 13.strekket og ned mot siste post.

Alt i alt greit fornøyd med gjennomføringa i ei veldig artig mellomdistanseløype. Så får jeg heller satse på hakket bedre bein neste torsdag.
Vis kommentarer (0)
 
KOK cola-cup #1 (18.11.2021) KOK cola-cup #1 (18.11.2021)