Natt-o Kvåse (12.11.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Kvaase
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 6.58 km
Tid: 68:55
Gj.sn. HR: 137
Maksimum HR: 154
Løype signert Gaute F. Fokus på å ligge på forskudd, samt være bestemt i retningsløpinga.

Grei start. Liten parallellfeil inn i 2.post, og ble kanskje litt for opptatt av å nøste opp i hva jeg hadde gjort feil der på vei videre mot 3., mista iallfall kontrollen og fikk en sving. Greit videre fram til 10., der jeg ble usikker inn mot posten og sleit med å finne riktig skrent. Deretter en liten sving inn i 12., der jeg trodde jeg kom opp på kollen lenger øst. Så greit videre til 16., der jeg hadde sett at andre utfordringer venta.

Om det skyldes for dårlig valg av kartplast, eller om det skjedde ved et par tryningser der jeg kjørte karthanda godt ned i myra, er uvisst. Men dette var uansett en kveld med rikelig tilgang på vann, og vann + kart fra blekkskriver = dårlig kombo. 17.posten var iallfall helt borte fra kartet, men kom meg til 18. ved å bruke myrer og svarte detaljer (som var de eneste som fortsatt var igjen på kartet). Fant 19. ved å holde meg der jeg hadde karttrykk, og hang meg så på Gaute (som jeg tok igjen på kuttingsen fra 16.-18.) fram til jeg igjen hadde noe å lese på på 21.
22.,23. og 25. var fortsatt delvis inntakt da jeg forlot 21., men med en litt dårlig utgangsretning ble det vanskelig å lese seg inn igjen mens vannet gradvis slukte disse postene også, så satte heller kurs mot mål.

Litt irritert over å ikke få fullført det som jevnt over var ei ganske bra økt, men lite å få gjort med den saken når skaden på kartet allerede var skjedd.
Vis kommentarer (0)
 
Natt-o Kvåse (12.11.2021) Natt-o Kvåse (12.11.2021)