WC sprintstafett (03.10.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Cortina
Land: Italia
Disiplin: Sprintstafett
1.etp på 2.laget

Løp som den svært urutinerte sprintstafettløperen jeg er, i starten. Hadde på forhånd tenkt at det var viktig å komme seg litt fram i feltet i starten, men ble for redd for å ikke ha kontroll på kartet, og havna derfor altfor langt bak. Dermed ble det mye køløping og stopp. Burde iallfall vært offensiv nok til å ta egne veivalg der jeg mente disse var best (50, 44), men ble i stedet kavende i køen.

Ble litt mer rom etter hvert, men sakka ytterligere akterut etter en tommelgrepsfeil til post 55. Derfra tilsynelatende ok løping og klatring i feltet.

Men så viste det seg at jeg mangla stempling på post 47, dvs i starten av merkaløypa i ishallen. Det er jo uansett en stor skam å diske laget i en stafett, men det er ekstra surt, ergerlig og utslettende for selvtilliten når jeg faktisk hadde et ekstra stort fokus på kontorarbeidet, og sa til meg selv tidligere på strekket at den posten må du huske å stemple på. Men tror det som skjedde var at jeg rett før posten så en løper som var på vei på strekket etter merkaløypa, og at dette fikk meg til å kikke på dette strekket (som var et veivalgsstrekk) på kartet og glemme (og overse) posten jeg rett etter passerte på kloss hold.

Tror 1.etp sprintstafett kan være gøy om man får trent litt mer på det, men frykter jeg ikke får noen flere sjanser etter dagens fadese...
Vis kommentarer (0)
 
WC sprintstafett (03.10.2021) WC sprintstafett (03.10.2021)