NM mellom kvalifisering (10.09.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Igletjenn
Arrangør: Porsgrunn OL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.31 km
Tid: 25:48
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 171
Følte meg bra konsentert før start, og hadde trua på at en kontrollert hard, men god teknisk, gjennomføring ville holde greit til avansement og grei heatplassering.

Men ble allerede på vei til 1.post ramma av alvorlig tvil om jeg faktisk løp fort nok, samtidig som jeg også ble i tvil om jeg faktisk var der jeg trodde på kartet - og ble tilsvarende glad da 1.posten dukka opp der den skulle. Kom meg rimelig greit gjennom de to enkle strekkene til 2. og 3., før jeg slurva litt med kartlesinga, leste skrenten til 4.post feil vei og la igjen 20 sek. Ble ikke stressa mtp kvalifiseringa pga det, men selvtilliten på om jeg kunne finne fram dalte, noe den fortsatt å gjøre til 5. og 6., der jeg forsåvidt løp rett i, men med sterk følelse av tvil om jeg faktisk var der jeg trodde.

Mangla vel egentlig en god plan da jeg løp nedover mot 7.post, men leste meg inn på kollen over posten. Litt irritert på meg selv for å ha glidd ut til venstre, men så veldig innstilt på å ta posten sikkert derfra. Men det viste seg lettere sagt enn gjort, og da jeg hadde synfart det meste av "platået" der posten skulle ligge, begynte jeg å lure på om jeg kunne ha havna på helt feil sted. Beit til slutt i det sure eplet og starta klatringa opp mot toppen igjen, men fant da heldigvis posten.

Usikker på hvor mye jeg hadde tapt på 7.posten, så gira opp et lite hakk da jeg løp videre. Tok imidlertid sjansen på å holde litt igjen i bakken opp til 9.post, men var nå så seriøst redd for å ryke ut, at jeg iallfall fant postene greit.

Med 6.plass i heatet gikk jeg jo iallfall greit til finalen, men stort annet positivt er det vel ikke å si om dagens løp...
Vis kommentarer (0)
 
NM mellom kvalifisering (10.09.2021) NM mellom kvalifisering (10.09.2021)